- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Arkadaşlar bu zamana kadar böylesini görmedim! malum bi sitede düğün yapmak için alt yapı arayan bi kişiye (yaşı benden büyükmüş) bu işi layıkıyla yapması gerektiğini eğer delikanlı gibi yapamayıpta mp3 lerin arkasına sığınarak piyasayı öldürüp, pianistliği bitirmemesi için uyardığım için ban yedim.. şaka değil ! bindiğimiz dalı kesenlere mani olmamız bile engellenir hale geldi artık...
Bi kaç gün önceDE önünde org dururken (org kapalı) laptopla düğün bitiren bi pianist gördüm, kimse aldırış etmiyor herkes kalkmış oynuyor.. çıktığı fiyat 100 liraymış sordum kendisine...
MÜZİSYENLİK BİTİYOR ARKADAŞLAR... UZUN ALT YAPILAR PAYLAŞMAYALIM LÜTFENN.. BİNDİĞİMİZ DALI KESİYORUZ..
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
ali ayzıt adlı üyeyi suçlamaktan.ve kendinden büyüğüneze karşı uygunsuz hitaptan aşağılamak.....
Yönetici Üyeliğinizi henüz onaylamamıştır.
Yasaklandığınız süre: 15-05-2012, 13:00
Süper bi diksiyon dmi arkadaşlar..
Bi kaç gün önceDE önünde org dururken (org kapalı) laptopla düğün bitiren bi pianist gördüm, kimse aldırış etmiyor herkes kalkmış oynuyor.. çıktığı fiyat 100 liraymış sordum kendisine...
MÜZİSYENLİK BİTİYOR ARKADAŞLAR... UZUN ALT YAPILAR PAYLAŞMAYALIM LÜTFENN.. BİNDİĞİMİZ DALI KESİYORUZ..
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
ali ayzıt adlı üyeyi suçlamaktan.ve kendinden büyüğüneze karşı uygunsuz hitaptan aşağılamak.....
Yönetici Üyeliğinizi henüz onaylamamıştır.
Yasaklandığınız süre: 15-05-2012, 13:00
Süper bi diksiyon dmi arkadaşlar..
Moderatör tarafında düzenlendi: