Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
internetten aldıgın enstrumanın nasıl tını çıkaracagını klavyesinin rahatlıgını asla bilemezsin. bu yüzden git bir sazevine dene al zaten iyi araştırırsan ucuz sazlarında içinde iyilerinin oldugunu görürsün.misal ben kısa bağlamam yok uyduruktan bitane alayım dedim 85 tl ye aldım 2 sene önce. şuan arkdşların 500-600 tl verdikleri sazlardan bile daha yumusak tonu var ve hala sapı atmadı.
internetten aldıgın enstrumanın nasıl tını çıkaracagını klavyesinin rahatlıgını asla bilemezsin. bu yüzden git bir sazevine dene al zaten iyi araştırırsan ucuz sazlarında içinde iyilerinin oldugunu görürsün.
misal ben kısa bağlamam yok uyduruktan bitane alayım dedim 85 tl ye aldım 2 sene önce. şuan arkdşların 500-600 tl verdikleri sazlardan bile daha yumusak tonu var ve hala sapı atmadı.