- Enst.
- KORG Pa500 TR
Bağlama çalmaya yeni başlayacak ve sadece hobi olarak çalacak birisi için aşağıdaki bağlamalardan hangisi uygun olur?Bağlama konusunda hiçbir fikrim yok o yüzden önerileriniz benim için çok önemli.Ben şu iki bağlama arasında kaldım.Bir de siz bakın, linklerini aşağıya yazıyorum.
1)Hepsiburada.com : Bağlama Yaprak Özel Dut Kısa Sap Bydk ( Saz Kılıfı + Saz Teli ) Hediyeli... | Müzik
2)Hepsiburada.com : Vernikli Yaprak Saz 120-D | Müzik
Kısa sap almayı düşünüyoruz.Sanırım 2. linkteki de kısa sap? Unutmadan bir şey daha sormak istiyorum. 2. linkteki bağlamanın teknesinde yuvarlak, desenli bir delik var.Sanırım bu her bağlamada yok.Mesela 1. linkteki bağlama yok sanırım.Bu delik ne işe yarıyor???
1)Hepsiburada.com : Bağlama Yaprak Özel Dut Kısa Sap Bydk ( Saz Kılıfı + Saz Teli ) Hediyeli... | Müzik
2)Hepsiburada.com : Vernikli Yaprak Saz 120-D | Müzik
Kısa sap almayı düşünüyoruz.Sanırım 2. linkteki de kısa sap? Unutmadan bir şey daha sormak istiyorum. 2. linkteki bağlamanın teknesinde yuvarlak, desenli bir delik var.Sanırım bu her bağlamada yok.Mesela 1. linkteki bağlama yok sanırım.Bu delik ne işe yarıyor???
Moderatör tarafında düzenlendi: