Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Awave ile KMP yapmakloop ile ilgili verilen bilgilere katılmıyorum...hemen hemen her ses loop olmalıdır...zaten tyros dan yamaha dan convert edilen seslere bakacak olursak görürüz...extreme sample converter ile çok basit ve doğru şekilde yapıyorum...Uploaded with ImageShack.usloop yapmak istediğim sesleri seçiyorum.sağ tıklayıp autoloop a geliyorum.oradanda selected sample'a basıyorum..ondan sonra dosyalara wave olarak kaydedip awave den devam ediyorum...herkese kolay gele
Cevap: Awave ile KMP yapmak
loop ile ilgili verilen bilgilere katılmıyorum...hemen hemen her ses loop olmalıdır...zaten tyros dan yamaha dan convert edilen seslere bakacak olursak görürüz...extreme sample converter ile çok basit ve doğru şekilde yapıyorum...
Uploaded with ImageShack.us
loop yapmak istediğim sesleri seçiyorum.sağ tıklayıp autoloop a geliyorum.oradanda selected sample'a basıyorum..ondan sonra dosyalara wave olarak kaydedip awave den devam ediyorum...
herkese kolay gele