Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: audya5 türkiye'de(tünel müzik'te)...ilk görüntüler...Öncelikle hayırlı olsun Millet başka şeyler beklerken önümüze yeni bi cihaz çıktı. Her ne kadar alamıcak olsamda açıkcası cihazı ben bile baya merak ettim. Aslında bi demosunu dinlemiştim hatta bikaç tane Ama adamlar sırf batı müziği çalıyolardı. Cihazı pek kullanmıyolardı ama bi demo çok hoşuma gitmişti ki o demoyu hala pc mde tutuyorum. İsterseniz yayınlayabilirim. Belki sizinde hoşunuza gider.
Cevap: audya5 türkiye'de(tünel müzik'te)...ilk görüntüler...
Öncelikle hayırlı olsun Millet başka şeyler beklerken önümüze yeni bi cihaz çıktı. Her ne kadar alamıcak olsamda açıkcası cihazı ben bile baya merak ettim. Aslında bi demosunu dinlemiştim hatta bikaç tane Ama adamlar sırf batı müziği çalıyolardı. Cihazı pek kullanmıyolardı ama bi demo çok hoşuma gitmişti ki o demoyu hala pc mde tutuyorum. İsterseniz yayınlayabilirim. Belki sizinde hoşunuza gider.