atak hoparlör hakkında!!!

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarım atak markanın epsilon adıyla küp anfileri olduğunu benim kadar sizlerde biliyorsunuz.ve atak amfileri parasına göre iyi iş çıkaran ve birçok müzisyenin tercih ettiği bir marka.ama az önceye kadar hoparlör ürettiğini bilmiyordum yeni öğrendim ve fiyatlar çok makul.800 tl ye 400 watt mdf kasa iki yollu sıfır kabin alabiliyorsunuz.piyasaya bakıyorum bilmem kaç senelik 2.el hoparlörler daha da yüksek rakamlardan alıcı bulabiliyor.ben dynacord sistem kullanıyorum.ama her ihtimale karşı yanımda yedek bir ses sistemi bulunduracağım.onun için atak epsilon2 500*2(700tl):)ve aşağıda linkte belirttiğim atak hoparlörler çifti 800 tl.yedek olarak ve kiraya vermek için birebir.ayrıca anfi ve kabinler atak olduğu için yani aynı marka olduğu için tonlarının güzel çıkacağı kanaatindeyim.link aşağıda bakarsanız sevinirim:http://www.sesisikmuzik.com/default.asp?git=9&urun=274578

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: atak hoparlör hakkında!!!

Bomboş mdf kasa almaya kalksanız saten çifti 300-400 tl:)

Arkadaşlar aslında ben böyle konulara pek girmek istemem lakin arkadaşlarıma da bu konularda yardımcı olamadığım zaman son derece üzülüyorum.

Geçenlerde İstanbul Tünel de SERVO Elektroniğe gittim. Bir çift 2 yollu SERVO kolon gördüm. Şekil olarak bayağı albenisi vardı. Hiç denemedim sadece fiyatını sordum. Ordaki genç kardeşimiz bayağı kolonları övdü eee marka zaten belli SERVO, Fiyatı? abi sana çifti 2000 TL olur. Döndüm bir başka kolon imalatçısına gittim. Bu SERVO kolonlardan bahsettim bana ne derse iyidir? Sakın bulaşma KİT elektronik onların bayiliğini yapıyor, çifti 1000 TL, biri bizim dükkana getirdi içini açtık uyduruk bir hoparlör watı çok düşük. Ya nasıl olur eminmisin? adam bayağı anlattı işide son derece iyi bilen biridir ve ayrıca benim de kendisine saygım sonsuzdur. Bu işten onun uyarılarıyla vazgeçtim. Şimdi de ATAK üretmiş, ucuz etin yahnisi yani.

Arkadaşlar iç malzemesini görmeden, Hoparlör mıknatıslarını görmeden, tiz devrelerini ve Tiviterlerini görmeden sadece kolondur deyip almayın sonra pişman olmayın. Kolay gelsin Saygılarımla,

bilgilendirme için teşekkürler muzaffer bey dediğiniz gibi denemek ve içini açıp bakmak lazım...

güncel kalsın...

güncel kalsın bu kabinleri kullanan varsa düşüncelerini ve deneyimlerini paylaşabilirler...

bu kit elektronikten neden herkes korkuyor :D

saz grubu son derece haklı bu konuda

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri