çetin80 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 3 Ağu 2014 Mesajlar 55 Tepkime puanı 7 Puanları 8 Konum Osmaniye Enst. Korg Pa 4X 7 Mar 2015 #1 Arkadaşlar Konsere Çıkıcağımda Aşk Bodrumda Yaşanıyor Alt Yapısı Olan Varmı Lütfen Yardım Edin Şimdiden Teşekkürle Arkadaşlar.Mp3
Arkadaşlar Konsere Çıkıcağımda Aşk Bodrumda Yaşanıyor Alt Yapısı Olan Varmı Lütfen Yardım Edin Şimdiden Teşekkürle Arkadaşlar.Mp3
Y yandex 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 21 May 2012 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Enst. klavye 8 Mar 2015 #2 Cevap: Aşk Bodrumda Yaşanıyor Güzelim acill! alt yapısı olan varmı? istediğin şarkının oırjınal stüdyo altyapısı mdaltyapi.org sitesinde ücretli olarak mevcut neden gidip ordan almıyorsun ücret ödemek zormu gelıyor kardeşim..
Cevap: Aşk Bodrumda Yaşanıyor Güzelim acill! alt yapısı olan varmı? istediğin şarkının oırjınal stüdyo altyapısı mdaltyapi.org sitesinde ücretli olarak mevcut neden gidip ordan almıyorsun ücret ödemek zormu gelıyor kardeşim..
çetin80 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 3 Ağu 2014 Mesajlar 55 Tepkime puanı 7 Puanları 8 Konum Osmaniye Enst. Korg Pa 4X 8 Mar 2015 #3 Cevap: Aşk Bodrumda Yaşanıyor Güzelim acill! alt yapısı olan varmı? abi alt yapıyı hiç bulamamıştım ki bulsam paralı parasız alacaktım abi yonlendirdigin için teşekkürler abi...
Cevap: Aşk Bodrumda Yaşanıyor Güzelim acill! alt yapısı olan varmı? abi alt yapıyı hiç bulamamıştım ki bulsam paralı parasız alacaktım abi yonlendirdigin için teşekkürler abi...