Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Merhaba arkadaşlar.Tyros4 'üm geleli 1 hafta oldu. 1 hafta boyunca enine boyuna inceledim. Apar topar bir set dizdim, ritimlerimi seslerimi ayarladım. Bugün ise ilk düğünüme çıktım.Sonuç? Süper ötesi. İnanılmaz bir sound. Hızlı, dinamik ve güçlü. O kadar güzel bir düğün yaptım ki anlatamam. Zevkten 4 köşeydim hele düğün hiç bitmesin istedim. Allah, o alete sahip olmayak isteyen herkese nasip etsin.Bu arada T4 kullanıcıları merak ettiklerini sorabilirler.Diğer yandan Türkçe kullanım dersleri yapımına devam ediyorum.sAYGILARIMLA
Merhaba arkadaşlar.
Tyros4 'üm geleli 1 hafta oldu. 1 hafta boyunca enine boyuna inceledim. Apar topar bir set dizdim, ritimlerimi seslerimi ayarladım. Bugün ise ilk düğünüme çıktım.
Sonuç? Süper ötesi. İnanılmaz bir sound. Hızlı, dinamik ve güçlü. O kadar güzel bir düğün yaptım ki anlatamam. Zevkten 4 köşeydim hele düğün hiç bitmesin istedim.
Allah, o alete sahip olmayak isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada T4 kullanıcıları merak ettiklerini sorabilirler.
Diğer yandan Türkçe kullanım dersleri yapımına devam ediyorum.
sAYGILARIMLA