Arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim

pianist06

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YOKKKK
arkadaşlar merhaba sizin yardımınıza ihtiyacım var klavyemi değiştirmek istiyorum..pa 800 kullanıyordum satmak zorunda kaldım yerine pa 80 aldım ama yabancılık çektim resmen acemileştim klavyeyi bir türlü kullanamıyorum şimdi kafamı karıştırın klavye pa2x acaba diyorum pa 800 yerine pa2x mi alsam bana artıları eksileri ne olur düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim....pa 800 mü pa2x mi......saygılarımla piyanist can

Cevap: Arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim

pa800 den pa80 e geçince değişikliği farkettin derimki pa2x e geçtiğin zaman daha rahat edersin çünki daha ileri teknoloji bir klavye bence 2x pro beklersen 3x pro tyros4 audya5 modeller gelecek acele etme özelliklerine göre kafana yatanaı al

bende var satarım kardesim sana :))))) neyse saka bi yanada tabiiki pa 2x daha üstündür 800 den ama 800 de yabana atılacak bi alet değildir , durum iyi ise 2x derim yok sıkıntı var diosan al 800 ü...

bende var satarım kardesim sana :))))) neyse saka bi yanada tabiiki pa 2x daha üstündür 800 den ama 800 de yabana atılacak bi alet değildir , durum iyi ise 2x derim yok sıkıntı var diosan al 800 ü...

olcayyyy çabuk pa 800 mü geri getirr satmıyorum vazgeçtimmmmm......:D:D:D

düğüncüysen korg pa800.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri