Arkadaşlar yardim pa80 card- set yüklemesi hakkinda

cansinan_24

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 80 + KORG İS 40
Arkadaşlar bende pa 80 li oldum falat pa80 cahiliyim.pa80 üstadlarindan yardim bekliyorum kart- ve set yüklemesini nasil yaparim en kisa anlaşilabilir bir dilden yardimci olacak üstadlara ihtiyacim var ve bana önerebilecekleri kard türü var mi ben bu işi nasil yaparim kisacasi bir kere becersem herhalde gerisini getireceğim ama bir türlü aletin güzelliğine hakim olamadim saygilar... Bu arada masa üstü bilgisay kullaniyorum card okuyucu aldim 25 tl ye montajini yaptim karti taktim tanima sesi geliyor ama kartin içini göremiyorum windos 7 kullaniyorum yardimlarinizi bekliyorum

Cevap: Arkadaşlar yardim pa80 card- set yüklemesi hakkinda

Arkadaşlar bende pa 80 li oldum falat pa80 cahiliyim.pa80 üstadlarindan yardim bekliyorum kart- ve set yüklemesini nasil yaparim en kisa anlaşilabilir bir dilden yardimci olacak üstadlara ihtiyacim var ve bana önerebilecekleri kard türü var mi ben bu işi nasil yaparim kisacasi bir kere becersem herhalde gerisini getireceğim ama bir türlü aletin güzelliğine hakim olamadim saygilar... Bu arada masa üstü bilgisay kullaniyorum card okuyucu aldim 25 tl ye montajini yaptim karti taktim tanima sesi geliyor ama kartin içini göremiyorum windos 7 kullaniyorum yardimlarinizi bekliyorum

cansinan kardeş bunları sırasıyla yap

Korg pa 80 de karti seti değiştirme anlatimi

--------------------------------------------------------------------------------

korg pa 80 de değiştirmek istediğiniz ve başka kartı yüklemek isterseniz yapmanız gerekenler,

kartı seti değiştirmeden evvel,ilk yapılıcak olan şey orga ve karta format atmaktır

KORG PA 80 KARTI KİLİTLİ İSE

CARD MANAGER adlı dosyayı indir ve diskete at.org kapalı iken disketi tak ve orgu aç bekle ve iki seçenek çıkacak sen erase olanı seç ve cardın silinsin bu şekilde kilitide açılmış olur.

KORG PA 8O E FORMAT ATMAK

6 ayrı diket yap 1 tanesine os3.06 yı yükle diğer 5 diskete restore dataları sıraları şaşmadan yükle,(gerekirse disketin üzerine numara yaz 12345 diye,)orgu kapat os3.06 olan disketi orga tak ve intro1 e basılı tutarak aç ekrana yazı çıkacaktır enter yapma fade/in/out a bas ve bekle orgta ne var ne yoksa silecektir ondan sonra restore data disketlerinin birincisini tak ve disk e bas ordan utility ye bas sonrada yüklenmesini bekle kendi 2. disketi isteyecektir sırayla disketleri 5 e kadar tamamla olay bitmiştir

KORG PA 80 KARTA BAKUP YÜKLEME

1-Siteden indirdiğiniz backuplar (16MB için) yaklaşık 10-11 parçadır.
2-Pc de masa üstünde kaç parçaysa o kadar klasör olusturun.(diyelim 10 parça olsun) 10 klasör yani...
3-Bu oluşturdugunuz klasörleri numaralandırın(1 den 10 a kadar)
4-Numaralı klasörlerin herbirinin içerisine "KORG.CRD" adında klasörler koyun(alt klasör-klasörün içinde klasör yani)
5-İndirdiğiniz 10 parça backupı numara sırasına göre klasörlerin içindeki KORG.CRD klasörlerinin içine koyunuz...
6-10 adet disket temin ediniz...
7-Bu disketleri numaralandırın(1 den 10 kadar)
8-Disketlerin içerisine masaüstünde numaralı klasörlerin içerisinde bulunan KORG.CRD klasörlerini kopyalayınız...
9-Org'da DİSK menüsüne girerek CARD RESTORE yi acıp ilk disketi takıp ENTER tuşuna basın...yükleme baslayacaktır
10-Bu işlemi 10 diskete kadar sürdürün zaten sırayla disketleri isticek org kendılıgınden.
11-Son disketi(10 uncu) taktıktan ve yukleme bittikten sonra kart yükleme işleminiz bitmiş demektir...

KORG PA 80 E DİSKDEN SET YÜKLEMEK,

seti bir diskete yüklüyoruz,,orga diski takıyoruz,disk tuşuna basıyoruz load basıyoruz

karsımıza 4 adet dosya gelecek(GLOBAL,PERFORM,PROĞRAM,STYLE)

GLOBAL seçiyoruz f2(load)basıyoruz enter basıyoruz bekliyoruz(wait yazısı kaybolana kadar),

sonra tempo tekerleğini kullanarak PERFORM seçiyoruz f2 enter basıyoruz (yine bekliyoruz wait yazısı kaybolana kadar)sırasıyla bu şekilde yüklüyoruz

kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri