Arkadaşlar yardim lütfen

feyyazcatak

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa500tr pa800
Arkadalar pa800 ramdaki ritim ve seslerde cizirti var sesler birbirine giriyo şimdi diyeceksiniz ki ram yanik yada başka set yükle format at hepsini denedim olmadi orjinal seslerde bişi yok ama bu cizirti sürekli değil bazen açip kapiyorum hiç bişi yok bazen sürekli var ramdaki ritimleri kullanamiyorum format attim güncellemeleri tekrar yükledim değişen bişi olmadi akşam baktim ssler bozuktu sabah şimdi baktim sesler güzel hiç bişiyok cizirti felan acba oksitlenme bi temassizlik olabilirimi yardim edebilcek arkadaşlar varsa cvp bekliyorum eğer ram değişmesi gerekirsede ne kadar ram fiyati bilgi veriirseniz sevinirim

Orgun hoparlörleri ilgili bir durum olmasın? İstersen DTL ye bir baktır umarım Garanti süren bitmemiştir geçmişolsun Saygılarımla,

hoparlörle ilgili bi sorun olsa orjinal ritimlerdede yapar sona kadar açıyorum tık yok orjinallerde garantisi de bitti çok olduu
tşk ederim ilginize

Pa800 ne mali konu ile alakasi yok ama sormak istedim sadece umarim en kisa zamanda sorunun çözülür

Pa800 ne mali konu ile alakasi yok ama sormak istedim sadece umarim en kisa zamanda sorunun çözülür

vallahi orgun altında MADE IN ITALY YAZIYO NE KADAR BİLMİYORUM ÇİNDE ÜRETİLMİŞ FELAN DİYOLAR PEK BİLGİM YOK RAM HARİCİNDE PA800 SORUN YAŞAYAN GÖRMEDİM ŞİMDİYE KADAR

arladaşlar yokmu pa800 ünde daha önce böle bi sorun yaşayan yada ramin fiyat hakkında bil gi verecek

ilk defa karşılaştım bu sorunu yaşıyan birisi ile umarım önemli bir durum değildir. yinede sen orgunu fabrika ayarlarına döndür sıfırlamayı dene.

ilk defa karşılaştım bu sorunu yaşıyan birisi ile umarım önemli bir durum değildir. yinede sen orgunu fabrika ayarlarına döndür sıfırlamayı dene.

orga nan format attıık sonra 127 mblık os res yükledik düzeldi baya bi çaldık kapattık 20 dk sonra tekrar açtık gene yaptı tekrar kapatıık açtık bu sefer bişi yok sürekli yapsa ram diycem değişecek ama bazen yapıyo ramin fiyatını bilmiyorum bakalım ne olcak

cızırtı var seslerde diyosun bu ne olabilirki ....

cızırtı var seslerde diyosun bu ne olabilirki ....

vallahi herkes ram diyo ramdaki seslerde cızırtı var orjinal kitlerle yazılmış bazı ritimler var yerli ritimler onlarda biişi yok aynı şekildde ramdaki seslerde cızırtılı orjinal seslerde bişi yok ama bu olay bazen böyle bazende hiç bişi yok gayet normal çalışıyoo