arkadaşlar yardım bekliyorum

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

ferdesu

Altın
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800 keman piyano
arkadaşlar cuma günü kınada çalacağım.ama düğün sahibi arnavut.sitede çaça ve payduşka buldum.başka ne çalabilirim.elinizde enstrümental müzikler varsa
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler..

Cevap: arkadaşlar yardım bekliyorum

kardeşim arnavut düğününde çalabilceğin parçaları söyleyeyim...payduşka, çaça, promaysko ve damat kesin oynarlar..ayrıca youtubeye gir...tallava yaz...tallava denen müziğin hastaları var.gider bu düğünde.... albanian tallava yaz çıkar... kolay gelsin şimdiden...

önerilerin için çok teşekkür ederim piyanist477..çok makbule geçti.

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok teşekkür ederim ama ben enstrümental arıyorum.belki birilerinde vardır MD..bekliyorum:D

tamam :) enst payduşka promaysko falan var...onlar zaten sözlüsü yok...payduşkanın sözlüsünü tek yapan piyanist samet.ama tallava dedin mi söz şart...amaaan ver ege havalarını gitsin yaa :) düğün bu her şekilde biter..allah kolaylık versin...

ne kadar teşekkür etsem azdır sevgili kadir.bu gün şanslı günümki sen sitedesin.ellerine sağlık arkadaşım.sana çok zahmet oldu..harikasın.tekrar tekrar teşekkür ederim.
apploud.gif
apploud.gif
flower.gif

ne kadar teşekkür etsem azdır sevgili kadir.bu gün şanslı günümki sen sitedesin.ellerine sağlık arkadaşım.sana çok zahmet oldu..harikasın.tekrar tekrar teşekkür ederim.
apploud.gif
apploud.gif
flower.gif

ne zahmeti, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.hergün sitedeyim ben de böyle parçalar çok.başka ihtiyaç oldu mu özelden söylersin ya da konu açarsın her şekilde yardımcı olurum.kürt halay, türk halay, göçmen, bulgar köçekler, göçmen halayları, arnavut havaları, makedon parçaları, arapça parçalar ve halayları vs vs ...ne istersen var :) arşiv geniş .şimdiden hayırlı işler...

çok teşekkürler kadir arkadaşım.sitemizde senin gibi deyerli arkadaşlarımızın olması çok güzel.bu arada internette paylaştığın videolarıda izledim.çok güzel.başarılarının devamını dilerim.iyi çalışmalar..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri