arkadaşlar şu ilana bakarmısınız

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 4K
Cevap: arkadaşlar şu ilana bakarmısınız

doğru olsa ne güzel olur.Elimdeki orgu satmadan alırım vallla bu cihazlardan birisini..

Bu tür ilanlara aldırış etmeyin arkadaşlar, irtibat kurduğunuz satıcılar ile kapıda ödeme sistemi ile alış veriş yapın, ama bu sistem Ptt olmasın onlar parayı eline alıp saymadan kutuyu açmıyorlar.Ya da güveni alış veriş siteleri var bu tür satıcıları oraya yönlendirmeye çalışın, zaten yanaşmıyorlarsa bir sorun var demektir...

resimde meymelet yok, ben bu ilan gerçek olsa bile aldırış etmem ve o ürünü de almam

1500 TL için İzmir'e kadar gidip yerinde gördükten sonra alırım valla. Cihazlar sıfır ve kutusundaymış baksanıza...

1500 TL için İzmir'e kadar gidip yerinde gördükten sonra alırım valla. Cihazlar sıfır ve kutusundaymış baksanıza...

arkadaşım sende inanmış gibi görünüyorsun.pa80 in sıfırı ne arar.birde olsa bile o paraya hangi esnafa götürse anında satar neden internette ilan vermeyle ugraşsın.

bu cihazların kaportası sıfırlanabiliyormu acaba?eğer öyle ise hurdaya çıkmış aleti sıfır diye yuttururlar

yokmu izmir bornovada oturan arkadaş gitsin görüşsün bakalım ne olcak ?

arkadaşım sende inanmış gibi görünüyorsun.pa80 in sıfırı ne arar.birde olsa bile o paraya hangi esnafa götürse anında satar neden internette ilan vermeyle ugraşsın.

Hahaha, ben şaka olsun diye yazmıştım onu, sonuna :D eklemeyi unutmuşum.

Gerçi biryerlerde sıfır PA-80 kalmış olması (mesela haciz depolarında falan) olmayacak şey değil, ama yine de ilan bana da çok komik geldi :p ;)

Aslında müsait olsam ben gidip öğrenirim işin aslını ama izin almak biraz problem bu aralar bizde.Bu fiyata çankayada hertürlü satar bu cihazları normalde bu adam.İnternetle uğraşmaz..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri