- Enst.
- KORG PA 80 + KORG İS 40
Arkadaşlar internettimdeki sorun yüzünden 10 gündür sizlerden uzak kaldim bende artik korg pa80 serisine katildim bu arada pa80 nin cahiliyim denilebilir bana bolca nevale ve özellikle midi lazim daha deneme şansim olmadi. Diğer bir konuya gelince bu kartlara set yükleme olayi nasil oluyor cadr expololer diye bir program varmiş indirdim ama kuramadim windows 7 kullaniyorum ultimate olanini...
Kart yuvasi giriş yeri aldim masa üstü bilgisayarima montaj ettim karti taktiğim zaman pc taniyor fakat ben karti göremiyorum kartin içine giripte bakamiyorum bana bu pa80 konusunda yardimci olursaniz sevinirim. Yanlişlikla kartin içindeki seti silmişim ne ses var ne de ritim sadece orgun üstündeki ses ve ritimler var yardimlarinizi en kisa sürede bekliyor olacağim arkadaşlar teşekkürler...saygilarimla...cansinan_24
Kart yuvasi giriş yeri aldim masa üstü bilgisayarima montaj ettim karti taktiğim zaman pc taniyor fakat ben karti göremiyorum kartin içine giripte bakamiyorum bana bu pa80 konusunda yardimci olursaniz sevinirim. Yanlişlikla kartin içindeki seti silmişim ne ses var ne de ritim sadece orgun üstündeki ses ve ritimler var yardimlarinizi en kisa sürede bekliyor olacağim arkadaşlar teşekkürler...saygilarimla...cansinan_24