Ankarada, Plus Yaptırabileceğimiz Bir Servis İsteği

• Konbuyu başlatan semazen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

semazen

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha PSR OR 700 TR V2 Plus
Merhaba değerli arkadaşlar.

Bir Yamaha kullanıcısı olarak, yapılan çalışmaları ve harcanan emekleri taktirle karşılıyorum.

Ancak şu da var ki, Ankarada oturduğum için gözüm gibi baktığım klavyemi plus yaptırmak için, güvenipte kargoya verip İstanbula gönderemiyorum. Kendim gidecek olsam hiç vaktim yok. Bu durumda da konuyla ilgilenen ve çalışma yapan büyüklerimizden, Ankarada ve benim gibi düşünenler için farklı farklı şehirlerde de plus dönüşümünü sağlayan servislerin olmasını arzu ediyorum.

Bu konuda bizleri aydınlatırsanız ve rahatlatırsanız sevinirim. Vesselam.

Cevap: Ankarada, Plus Yaptırabileceğimiz Bir Servis İsteği

Bu konuda en güzel açıklama sn can başardan gelicektir

bu tür servislerin açılması mümkün değil.

Şu durumda kargodan korkulacağına, çipleri bilinçsiz kişiler tarafından takılarak orgunuza verilecek hasardan korkulsun.

Ki, zaten böyle bir yetkiye kimse sahip değil, olamaz.

O aletler mecburen en kötü ihtimalle kargo ile gönderilmek zorunda.

semazen kardeşim bence yurt içi kargoyla yolla 2 gün içinde elinde alet korkmadan yolla

Zaten DTL yurtiçi ile çalışıyor.
Zaten orgunuzu orjinal kutusuna koyarsanız hiç birşey olmaz...

Ne de olsa kilometrelerce yolu o kutuyla katediyor ve malzeme hasar görmüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bazı kargo şirketlerinde örneğin ben ups kargo ile org yollayacaktım adamlar yükler yürüyen bantla araca yüklenip indiriliyor dedi ve yarım metreden düşüyor dediler bende göndermedim bu durumda yurtiçi kargoda bant sistemi yok galiba geri sistem bazen daha iyi oluyor:) ayrıca orjinal kutusunda birşey olmaz

Tecrübelerini ve yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

bazı kargo şirketlerinde örneğin ben ups kargo ile org yollayacaktım adamlar yükler yürüyen bantla araca yüklenip indiriliyor dedi ve yarım metreden düşüyor dediler bende göndermedim bu durumda yurtiçi kargoda bant sistemi yok galiba geri sistem bazen daha iyi oluyor:) ayrıca orjinal kutusunda birşey olmaz

Ne yaparsanız yapın UPS ile göndermeyin bizim şirket UPS ile çalışıyor her gönderdiğimiz ürün kayboluyor veya kırılıyor.

ben dü can beyle görüştüm en saglıklısı ken dınız gelın dedı ama benım de dukkanı bırakıp gelme sansım yok ben kargodan su yuzden tedırgınım kaybolur diye korkuyorum benım tek korkum buu yoksa sorun degıl gerisi ama istnbula nasıl gıdıcem o var para sorun degıl ama hic vaktım yok bılıyorsunuz sadece muzısyenlıkle ev gecınmıyo mecbur ek iş olarak yapıyoruz TESEKKURLER...

eğer orijinal kolisi duruyorsa zaten sorun etmeyin bu koli ile endonezyadan geldi bu aletler.