Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Anfi desteği lazım bi bakabilirsiniz ustalarOhmlarına bakmak için hoparlörleri sökmem lazım kardeşim evet ses sistemi hakkında bilgim yok hoparlörler ordan burdan toplama hep zngin değilizki basalım parayı bilindik bişey alalım ama yok canına yandığımın parası ben senin dediğin gibi yapıyorum anfiyi bağlarken anfide iki çıkış var iki hoparlör direk anfiye bağlı diğeri hoparlörün bitanesinden paralel yapıyorum sıkıntısız çalışıyor ama kardeşim hiç yoksa benim bağladığım hoparlörler watt olarak 1500 watt oluyordur hani alırken 500 watlık 600 watlık diyerek bize kakalamışlardı bende ona göre hesapladım ama istetseniz hoparlörleri sökerim ohmlarını yazarım
Cevap: Anfi desteği lazım bi bakabilirsiniz ustalar
Ohmlarına bakmak için hoparlörleri sökmem lazım kardeşim evet ses sistemi hakkında bilgim yok hoparlörler ordan burdan toplama hep zngin değilizki basalım parayı bilindik bişey alalım ama yok canına yandığımın parası ben senin dediğin gibi yapıyorum anfiyi bağlarken anfide iki çıkış var iki hoparlör direk anfiye bağlı diğeri hoparlörün bitanesinden paralel yapıyorum sıkıntısız çalışıyor ama kardeşim hiç yoksa benim bağladığım hoparlörler watt olarak 1500 watt oluyordur hani alırken 500 watlık 600 watlık diyerek bize kakalamışlardı bende ona göre hesapladım ama istetseniz hoparlörleri sökerim ohmlarını yazarım