Cevap: amatör PA900 cü
Valla helal olsun 54 yaşında ve emekli olarak müzik yapma isteği.
Çok takdir ettim.
Valla helal olsun 54 yaşında ve emekli olarak müzik yapma isteği.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Öğrendiğim kadarıyla yardımcı olayım.
Sound yüklemek kolay usb den seti seçin open yapın sonra sound a kısmına tekerlekle gelip open yapın userdk harici user1-2-3-4 sesleri oluşturuyor. Burdan beğendiğinizi seçip load yapıp yüklemek istediğininz boş yeri seçmelesiniz. Eğer kendi setinizdeki sese gelmemesi önemli.
Performans ta yükleyebilirsiniz ancak hedef setteki Performansın hangi soundlardan oluştuğunu içinde USER ses olup olmadığını bilmeniz gerekir. Bunun için kendi setinizin backup ını alıp seti silip hedef seti yükledikten sonra not almakla olabiliyor.
Ritm ise zor backup hedef seti yükleme işlemini yapıp beğendiğiniz ritminlerin kanallarında hangi drum kit ve perc. ların kullanıldığını not almanız gerekiyor. Bunuda ritmi seçip recorda basıp var1-2-3-4 fil 1-2-3 end vs. gibi tüm elemetleri inceleyip yapabilirsiniz.
Daha basit bir yol ben bulamadım.
Aslında bu kadar korg kulanıcısı varken PC de bu işlemin bir programının olmaması çok üzücü.