Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
arkadaşlar 3000 tl nakit ödeme. pa 800 v2 temiz. sıkıntısız. açılmamış tamir görmemiş. kozmetik fazla kusura olmayan. ve en önemlisi acil paraya ihtiyacı olan arkadaşımız varsa bana 0 546 601 74 61 nolu telefondan istedikleri saatte ulaşabilirler.not : alıp satan biri değilim. pa 600 almaktan vazgeçtim.o yüzden kullanmak için pa 800 alıyorum. düğüncü de değilim. evde amatör kullanacağım.saygılar...
arkadaşlar 3000 tl nakit ödeme. pa 800 v2 temiz. sıkıntısız. açılmamış tamir görmemiş. kozmetik fazla kusura olmayan. ve en önemlisi acil paraya ihtiyacı olan arkadaşımız varsa bana 0 546 601 74 61 nolu telefondan istedikleri saatte ulaşabilirler.
not : alıp satan biri değilim. pa 600 almaktan vazgeçtim.o yüzden kullanmak için pa 800 alıyorum. düğüncü de değilim. evde amatör kullanacağım.
saygılar...