Alınık Deck Mixer ve Power

OrkestraDoğuş

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
orkestradogus.com
Enst.
Yamaha Or700 V1
Arkadaşlar merhabalar, derinlik ve efektli olmak koşuluyla en az 8 kanal behringer veya phonic tercihlerim arasındadır 2 ayrı mixer alıcam nasipse, temiz potansları ve de genel temizliği olan uygun fiyata cihazlar tercih sebebidir.Ayrıca en az 900 watt güçünde 1 adet de power arıyorum tamir görmemiş,marka önemi olmayan cihazlarınıza talibim.İrtibat için ;
0507 763 19 83 nolu telefon numarasından ulaşınız, teşekkürler.

Cevap: Alınık Deck Mixer ve Power

Arkadaşlar merhabalar, derinlik ve efektli olmak koşuluyla en az 8 kanal behringer veya phonic tercihlerim arasındadır 2 ayrı mixer alıcam nasipse, temiz potansları ve de genel temizliği olan uygun fiyata cihazlar tercih sebebidir.Ayrıca en az 900 watt güçünde 1 adet de power arıyorum tamir görmemiş,marka önemi olmayan cihazlarınıza talibim.İrtibat için ;
0507 763 19 83 nolu telefon numarasından ulaşınız, teşekkürler.

behringer xenyx fx2222 ve behringer EUROPOWER2500 var ilgilenirsen ikiside ellenmemis tamir görmemistir ikisininfiyarı 1400 tl... power 2400 watt

Hard case içinde yamaha 166cx mikser, sıfırdan farksız. Yamaha p5000s power. Bu sıfırdan farklı :) çünkü üzerinde taşıma kaynaklı çizikler var ama hiç açılmamış ve kurcalanmamış.
İkisi birlikte 2750 lira.

teklifler için teşekkür ederim cihazlar yedek olacağı için çok ödeme yapmayı düşünmüyorum, ilan günceldir 8 yada 12 kanalda olabilir mixer pek önemli değil.

Naphon PM-825 var elimde 700 watt. temiz kullanılmış tamir görmemiş. Sahibinden ilan numarası 113361934 . Sahibinden aracılığıyla kargo dahil 600 TL . Kapıda Ödemeli olursa kargo dahil 550 TL .

İletişim : 0544 896 00 95