Alex de souza

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 5K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
10 a yapilanlar icin pazar gunu Bjk macina hanimi yollamiyorum.macida seyretmeyecem.Aziz Yildirim...DEFOLL!!!!!Artik Kocaman benim Efsanem degil..Alex yoksa sizde yok olun.!

Cevap: Alex de souza

Paşam konuyu neden yamaha bölümüne açtınız ? Biraz dikkatli kullansak forumu ???? Konuyu mahsus taşımıyorum görün diye nereye açtığınızı... Forumda serbest konular bölümünü kullanabilirsiniz bu tarz konular için. Siz bu mesajın altına açıklama yaptıktan sonra konuyu taşıcam...

Saygılar. iyi forumlar.

Paşam konuyu neden yamaha bölümüne açtınız ? Biraz dikkatli kullansak forumu ???? Konuyu mahsus taşımıyorum görün diye nereye açtığınızı... Forumda serbest konular bölümünü kullanabilirsiniz bu tarz konular için. Siz bu mesajın altına açıklama yaptıktan sonra konuyu taşıcam...

Saygılar. iyi forumlar.
aa? ozurdilerim.evet galiba yannis yere yazdik.

ben galatasaraylıyım ama alex e üzüldüm yazık ayıp ettiler

ülkemiz futbol camiası adam gibi adam bir futbolcuyu oktan boktan sebeplerle kaybetmiş bulunmaktadır iyi ki varsın ALEX DE SOUZA

Kızlarına ve oğluna İstiklal Marşını bile öğreten, Hristiyan olduğu Halde Kur'an-ı Kerim'i bitiren bir adamdan bahsediyoruz.
Şehitlerimizi formasında taşıyan büyük bir KAPTAN'dı ALEX DE SOUZA

Bir Galatasarayli olarak Her zaman Alex le Aziz i yanyana koyamamis ve bu adam bu takimda nasil oynuyor diye dusunmusumdur...
Stadin isiklarini kapattiran bir mantaliteye karsilik En buyuk Rakibinin Sampiyonlugunu kutlayan bir mantalite tabiki uyusamaz...
Ama Fener Taraftari gereken KAfalari koparacaktir sirasiyla bundanda eminim...

Alex en az bir Türk gibi yaşayan bir insandı..yeri geldimi ekmek yediği ülkenin acısını paylaşan bir kaptandı..(Türk futbolcular yapmazken) Bir gs li olarak onu bu şekilde göndermeleri Türk futbolu adına ayıptır,kara bir lekedir..

Beşiktaş taraftarı olarak üzüldüm.. Futbol bir seyir oyunudur, bu oyunu güzelleştirebilen ve "Türkiye"de olan nadir futbolculardan bir tanesini, hatta en iyisini, sudan sebeplerle harcadılar resmen..

Rakip takımın oyuncusu bile olsa, Alexi seyretmek bir zevkti..

Bu zevki elimizden alan biber turşularını çöp kovasına atılmış görmeyi umuyorum..

Insana boyle hayvanimsi tarzi muamele yapan insanlari kiniyorum ....

Insana insan gibi deger vermek lazimdi... Ama bakiyoruz ki Aziz Yildirim hic insancil duygular tasimiyor resmen hayvan olmuslar, gozleri donmus bunlarin ... Yazik turk futbolunuda kucuk dusuruyorlar, butun dunyanin haberi var artik nasil gonderildiginden ...

Bu adamlar bu isi biraksinlar gitsinler kendilerine hayvanat bahcesi acsainlar hayvanat bahcesi yonetsinler anca onu yapabilirler hem yabancilikda cekmezler ...