aksam günesi pa500tr

Cevap: aksam günesi pa500tr

eline sağlık abi güzel olmuş

Eline sağlık hocam biraz daha hızlı olsaydı çok daha güzel olurdu çalımında bı sıkıntı yok

Özlemişim...Teşekkürler.....

hocam gayet güzel olmuş. fakat nacizane tavsiyelerim olacak. introda kanunla uğraşmaktansa mandoterm kullansaydın akorlada dahada hakim olurdun konsantrasyonun artardı. bide şan bölümlerinde Epiano gibi yumuşak tonlu bi ses seçebilirdin kullandığın ses çok sırıtmış. yaylı sesi çok hoş bende butarz yaylıları seviyorum ama pa80de henüz yok öyle yaylı :) genel anlamda güzel olmuş ritimi yavaş tutmuşsun ama yinede güzel eline sağlık. başarılar dilerim.

Piyanist i piyanist yapan piyanisttir fural abi 10gün sonra demolar yapıcam yeni kolay gelsin

hocam gayet güzel olmuş. fakat nacizane tavsiyelerim olacak. introda kanunla uğraşmaktansa mandoterm kullansaydın akorlada dahada hakim olurdun konsantrasyonun artardı. bide şan bölümlerinde Epiano gibi yumuşak tonlu bi ses seçebilirdin kullandığın ses çok sırıtmış. yaylı sesi çok hoş bende butarz yaylıları seviyorum ama pa80de henüz yok öyle yaylı :) genel anlamda güzel olmuş ritimi yavaş tutmuşsun ama yinede güzel eline sağlık. başarılar dilerim.

Tşkr fural abi evet haklısın yorumlarını dikkate alacağım.Daha değişik tarzda güzel demolar düşünüyorum .İnşallah farklı demoları sizlere dinleteceğim :)