Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Aklı Yok Fikri Yok--tyros FatiHfatih ustam senin her parçalarını sürekli dinliyorum özellikle slow tyros ile güzel seslendiriyorsun tyros la müzikle ayrı bir enstürman valla bende roland bk 5 var ama bir türlü kendimi ilerletemedim parmaklarımı hızlandırmakmı lazım org mu tarz değiştirmek gerekiyor zaten pichment aldığımda sıkıntı varmış garantiye vermek sitemiyorum çünkü bayi ili uzak kaliyor kargoyla gitmesi gelmesi uzun sürer.
Cevap: Aklı Yok Fikri Yok--tyros FatiH
fatih ustam senin her parçalarını sürekli dinliyorum özellikle slow tyros ile güzel seslendiriyorsun tyros la müzikle ayrı bir enstürman valla bende roland bk 5 var ama bir türlü kendimi ilerletemedim parmaklarımı hızlandırmakmı lazım org mu tarz değiştirmek gerekiyor zaten pichment aldığımda sıkıntı varmış garantiye vermek sitemiyorum çünkü bayi ili uzak kaliyor kargoyla gitmesi gelmesi uzun sürer.