afganistanda askeri helikopterimiz dusmus 12 sehit

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
arkadaslar su mubarek gun cumada afganisdandaki natoda gorevli askerlerimiz malesef helikopter dusmesi sonucu sehit olmuslardir yuregimiz yine yandi allah mekanlarini cennet etsin ruhlari saad olsun bu ne ya butun kazalar belalar bizimi buluyor

Cevap: afganistanda askeri helikopterimiz dusmus 12 sehit

Allah bilir ya belkide gene abd nin bir oyunudur. Malum başkalarının başarısı abd yi memnun etmez ve onlara huzur vermez. Yıllardır bilgi paylaşımı diye bizi oyalamadılarmı? Eğer haber doğru ise ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. İnternet haber de okumuştum bir türlü inanasım gelmedi inşallah asparagas haber çıkar. Saygılarımla,

yok usdat atv de izledim
malesef dogru bencede o serefsiz domuz amerkanin yada pici israilin eli var insallah allah onlarida helak eder domuz yavrularini kani domuz kanlilar

Evet Abi maalesef...
Şehitlerden bir tanesi, Yzb. Adil Erdoğan devremdi...
Allah rahmet eylesin...

Ch.

Başımız sağolsun:(

yok usdat atv de izledim
malesef dogru bencede o serefsiz domuz amerkanin yada pici israilin eli var insallah allah onlarida helak eder domuz yavrularini kani domuz kanlilar
allah rahmet eylesin cok zor aileleri,ne sabir versin yurek acisi vatan acisi valla basimizda bir pislik yumagi var ama hayirlisi olur insallah

basimiz sagolsun, Allah olenlere rahmet geride biraktiklarina sabir versin.

amin murat ya insanin iki paralik morali oluyo onuda bu kotu haberler bozuyo valla

Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun duyunca çok üzüldüm.Yakınlarına Allah sabırlar versin...

Taa kore savaşından bu yana NATO bize en küçük fayda sağlamamıştır ancak sürekli Canımız ciğerimiz askerlerimiz nato uğruna şehit olmuştur.Biz ne zaman kendi ulusal çıkarlarımız doğrultusunda kimseye bağımlı olmadan yönetileceğiz bir bilebilsem