acil yardım !!!

uzman58

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar bende 800 var ram i yükselttim 16 sayfa oldu fakat doldurdum yine yaklaşık 4 setten alıntı yaptım bir kaç ritim daha var alacagım fakat dedigimn gibi yer yok DK ya atamadıgım için user1 ve user 2 ye atıcam onu atmak için menüden birşeyler yapıyorduk unuttum onu bilen varmı şimdiden teşekkürler

Cevap: acil yardım !!!

arkadaşlar bende 800 var ram i yükselttim 16 sayfa oldu fakat doldurdum yine yaklaşık 4 setten alıntı yaptım bir kaç ritim daha var alacagım fakat dedigimn gibi yer yok DK ya atamadıgım için user1 ve user 2 ye atıcam onu atmak için menüden birşeyler yapıyorduk unuttum onu bilen varmı şimdiden teşekkürler

hocam soru biraz karışık olmuş sanki :D
anladığım kadarıyla ritimleri nasıl atabilirim mi demek istediniz acaba ?

yok hocam ritimlerin kitleri varya onları DK ya atıyoruz yaa hani, işte o kitlerden daha atmak istiyorum ama yer yok o yüzden user lere atmak istiyorum bunun bir yolu var ben biliyordum ama unuttum onu soruyorum :)

yok hocam ritimlerin kitleri varya onları DK ya atıyoruz yaa hani, işte o kitlerden daha atmak istiyorum ama yer yok o yüzden user lere atmak istiyorum bunun bir yolu var ben biliyordum ama unuttum onu soruyorum :)

pa 800 de hiç denemedim ama pa 55 tr de batı kitlerin olduğu yerlere atmıştım,pa 800 de de isterseniz bi deneyin,kullanmadığınız batı kitlerin üzerine kaydedin,oluyormu onu bilmiyorum ben pa 55 tr de yapmıştım bu şekilde

işte bende senpıl sensleri atıyon ama kiti nasıl atıyorduk onu bilmiyom onu araştırıyorum bulsam geri kalan ritim kitlerinide userlere atarsam orgu tastamam yapıcam :D

işte bende senpıl sensleri atıyon ama kiti nasıl atıyorduk onu bilmiyom onu araştırıyorum bulsam geri kalan ritim kitlerinide userlere atarsam orgu tastamam yapıcam :D

hocam kit atama şu şekilde yapılıyor

kitlerini alacağınız seti usb ye atın load basın,

kitler hangi sette ise o seti seçin open basın

saund seçin open basın,saund dosyasının en sondaki bankları bulun user dk bankları

user dk banklarından birini seçin open basın,alacağınız kiti bulun ve kiti seçin,

eixt tuşuna basın-kaydetme paneli çıkınca select basın ve user dk bankları dolu ise batı kitlerin olduğu bölümü seçin nereye kaydetmek isterseniz orayı seçin ve eixt tuşuna basın ok deyip kaydedin işlem bu kadar,

sizi inşallah yine yanlış anlamadım :D

Moderatör tarafında düzenlendi: