acil yardım.. ?

piyanist_sazci03

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro baglama korg pa800
arkadaslar pa80 de damat halayı ve dugun marsı rtimini ariyorum hangi setin icinde oldugunu unuttum bilen arkadaslar varsa yardimci olurmusunuz saygilar

Cevap: acil yardım.. ?

hocam çoğu setlerde vardır o ritimler

hangi kartı kullanıyosunuz hocam bilmiyorum ama,ben ilko levo kullanırdım,o kadar set denedim,hemen hemen hepsinde vardı,

extreme kullanıyorum hangisinde var mesela

hocam farketmez diğer kartların ritimlerinden alıp okutabilirsiniz,setleri deneyip ritimi bulun,orgun fabrika ritimlerine atınız,,ilk önce kitlerine bi bakınız,kitler uyuşmazsa record dan kitini değiştirin,eğerki yüklediğiniz ritimin kiti orgta yoksa kitinide yükleyin,bi şekildede yapabilirsiniz

editleme yapmayı biliyosanuz benim pa 55 tr setinin içinde var,setin içinden alıp pa 80 de kit değiştirerek v.s editleyip okutabilirsiniz

Ekli dosyalar

• korg pa 55 tr düğün seti.rar
    1.1 MB · Görünümler: 118
Moderatör tarafında düzenlendi:

cok saol dostum allah senden razi olsun hallettim sayende saol birde dugun marsi bulsam varmi sende

cok saol dostum allah senden razi olsun hallettim sayende saol birde dugun marsi bulsam varmi sende

hocam pa 55 tr setinin içindeki ritimimi aldınız işinize yaradımı,

istediğiniz 2 ritim ve fazlası bu sette var,düğünlük 2 4 lerde var,editleme yapabilirseniz bunları kullanabilirsiniz,çünkü ben genelde pa 80 ritimlerini pa 55 tr ye editliyoum sorunsuz okuyo,

buyurun

Ekli dosyalar

• NEW_NAME.SET.rar
    1 MB · Görünümler: 98