Acıl yardım lutfen (pa80 hakkında)

sazcihalim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar bende korg pa80 var ve flash kart olarakda turkish arabic var aradim aradim ama icinde edi zurna yi bulamadim

simdide internetten edi zurna indirdim kmp olarak,, bu sample nasil yuklebilirim disketsiz yukleyebilirmiyim yani midi kablo ile yapabilirmiyim yani pc ile korg'a baglanti kurup ve edi zurna sample'unu hard diske gondere bilirmiyim
oyle olur mu ?

Lutfen Yardim

SAYGILAR

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Acıl yardım lutfen

Acil yardım gerektiren bir konu değil, lütfen bu tarz başlıklarla konu açmayalım. Yinede bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

kusara bakmada benim icin acil cunku dugunum var 1 hafta sonra ve bu sorunu cozmem lazim

arkadaslar bende korg pa80 var ve flash kart olarakda turkish arabic var aradim aradim ama icinde edi zurna yi bulamadim

simdide internetten edi zurna indirdim kmp olarak,, bu sample nasil yuklebilirim disketsiz yukleyebilirmiyim yani midi kablo ile yapabilirmiyim yani pc ile korg'a baglanti kurup ve edi zurna sample'unu hard diske gondere bilirmiyim
oyle olur mu ?

Lutfen Yardim

SAYGILAR

pa80 de sample yükleme uğraştırıyo,kartta boş yer varsa sorun olmuyor ama,
yüklemeyi mecburen ya hardisk yada disketle yapabilirsin başka şansın maalesef yok,

o dediğin gibi yükleme yapamazsın,zaten hardiske yüklemeyide ya orgtan hardiski çıkarıp bilgisayara takacasın yada hardiski disletlerle dolduracaksın,midi kablo ile imkansız boşa zamanını harcama,sana disket sürücüsü lazım ya da sonradan takılan usb,sonradan takılan usb nasıl kullanılır onun hakkındada bilgim yok,

Cevap: Acıl yardım lutfen (pa80 hakkında)

tmm o zaman diskettle nasil koyabilirim sample"lu lutfen

Cevap: Acıl yardım lutfen (pa80 hakkında)

diskete tek sample yuklenio mu pa80cilere sesleniyorum lutfen yardim