Acil yardim dostlar

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
bilen ve bilmeyen tum dostlardan yardim bekliyorum pa80 lerdeki memory card i bilgisayara takip icini gorebilecen bir USB ara kablu varmi varsa nereden teymin edebilirim bu konuda bana yardim edecek tum dostlara simdiden tsk ler

ya sitede o kadar piyanist var birkisi bu konuda yardim vermeyecekmi cokmu sey sordum yoksa boyle bir USB ara kablusu yokmu piyasada hic bilgisi olan yokmu bu konuda

Usb ara kablosu olmuyor pa 80 icin

ayrica orgun arkasinda kapali bir yer var oraya usb aleti takiliyor .ozaman oluyor.

Acil yardim dostlar

diye yazmissin onun icin kimse okumuyor yardim edemiyor.

pa 80 kart okuyucu ariyorum yazsan herkes yardim eder.

Nejat Levent üstadıma aynen katılıtorum.

Birde Leptap PC lerde PA-80 kartlarına uyumlu kart okuyucu girişi var yani PA-80 kartları direk bahsettiğim eski model birçok Leptap PC ye takılabiliyor MCE proğramı sayesinde kartın içeriğini görmek mümkün aynı zaman dada her tür kartı 3 dakika gibi kısa bir zmanda BACKUP larını değiştirip yeni bir karta dönüştürmek te mümkün. Saygılarımla,

tum dostlara yardimlari icin cok sagolun eski modelleri bilmiyorum bende casper var ona olmadi toshiba var olmadi artik ugrasmayacam cunku pa80 i gonderiyorum satisa herkese cok cok tesekkurler yardimlariniz icin