acil bilgi!!daynacord pwer mate 1ooo-3yeni

• Konbuyu başlatan mahşer
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

mahşer

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 2x -bağlama
selam arkadaşlar yıllardır daynacord power mate serisi kullandım dün arslanhanda yeni üretilen 1000 -3 modeline baktım..beyce müziklede anlaştık gibi bir şey fakat anfinin kullanımı hakkında hiç bir bilgim yok..2*1000 watt olduğunu biliyorum yalnız 11 band ekolzer var bu iyi ama tek kanal bu yani ikinci bir ekolayzer yok.usb girişi de mevcut.kısacası fazla biligisi olan varmı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: acil bilgi!!daynacord pwer mate 1ooo-3yeni

güncellllllllllll

kaça anlaştın abım

gökhancım 3650 tl..ayriyetten kapalı kutu 2*700 buldum o da faturasız 3000 tl..alete baktım ama daha kullanan yok tek kanal ekolayzer olması beni şüpheye düşürüyor.ama 11 bnd.iyi yanı usb girişi var

hayırlısı olsun

Arkadaşım Dynacord'un en son seri 1000 Watlık modelni 3650 TL.ye buldunda daha ne istiyorsun arkadaşım ya,Ankarada bu aleti 5.000 TL.den aşağı alamazsın,sana hemen balıklama atla derim.Süper ötesi bir mikser,kullananlardan biliyorum.Ayrıca ekolayzere tek bir tane demişsin,bu bile fazlasıyla yeter,ayrıca 11 band ki fevkalede bir şey.Hiç durma süper ötesi bir alet,param olsa,bu fiyata bulsam inan bir dakika durmam.

3650 lira bana gerçekçi gelmedi. Bildiğim kadarıyla piyasada replika tabir edilen ürünlerden çok var. Dikkat et derim!
Sakın yanlış anlaşılmasın, ismini verdiğin esnafı tanımam etmem ama verdiğin fiyat gerçekçi değil.

senin verdiğin 2x1000 fiyatında bir yanlışlık var.ofiyata gerçekten orjinal ise 1000-3 ,hiç kaçırma hemen al ,hatta bizede söyle yerini bizde alalım.
diğer 2x700 kapalı kutu 3000 tl dediğine dikkat et oda kesin çakma çin malıdır.bu sitede çakma 2x700 ile orjinal arasındaki farkların resimlerle filan anlatmaya çalıştık.
dikkatli old derim.dyn bayisi olan yerlerden faturalı almaya bak.

Bu cihaza teknik anlamda söylenecek bir şey yok dört dörtlük bir cihazdır.Fiyatı konusunda karmaşa var.Normal fiyatından en az 1000 (bin) lira düşük olması düşündürücü...Çin malı olma ihtimalini araştırın bence...

ama konuyu MAHŞER arkadaşımız 2010 yılının 10. ayında açmış.... yani 2 sene olmuş..2 sene önce o fiyatlara kadar beyce muzik falan 1000-3 u veriyordu... ama sonradan ne hikmetse fiyatı arttı..... 2 sene önce açılan bir konu oldugunu unutmayalım...