Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Açık hava düğünlerinin yasaklanması hakkındagençtürk59 abim güzel özetlemiş olayı salonda kocaelide çalışan arkadaşlar varsa lütfen söylesin adamlar 100 tl veriyor iş başı onu bile vermiyorlar ya hatta. neyse şimdi hesap yapın haftada 2iş desek kış bomboş o ayrı tabiiii hesap ortada bu adamdan bide bu kazandığı 100 tl den de vergi istersen ....e yuh artık... burada ben siyaset olayına girmeyi yanlış buluyorum diyen arkadaşlardan özür diliyorum haklısınız.ne geldiyse susmaktan geldi ya başımıza burası yeri değil haklısınız o yüzden özür dileyerek son bişey yazmak istedim.mantıklı düşünmek lazım önce millete hakkını vereceksinki sonra millete bazı şartları getirirsin.bugün bir almanya kadar güçlü bir ekonomisi yok türkiye nin.aldığımız benzin fiyatı ne kadar vergi ödediğimizi özetlemek değil mühürlemekten öteye gitmiş durumda bence. türkiye de hiçbir vatandaş a vergi ödemiyor diyemezsiniz.çünkü boğazımızın dibine kadar vergi dayatması var.en küçük örnek sabit telefonda bile aylık en az 20 tl vergi varhiç konuşmadan.sizce abartı değilmi?daha ne vergisi istiyorsunuzki bu milletten?ben farkındaysanız vergi alınmasın demiyorum al ama adil al be kardeşim elini cebimize sokup hepsini alma.
Cevap: Açık hava düğünlerinin yasaklanması hakkında
gençtürk59 abim güzel özetlemiş olayı salonda kocaelide çalışan arkadaşlar varsa lütfen söylesin adamlar 100 tl veriyor iş başı onu bile vermiyorlar ya hatta. neyse şimdi hesap yapın haftada 2iş desek kış bomboş o ayrı tabiiii hesap ortada bu adamdan bide bu kazandığı 100 tl den de vergi istersen ....e yuh artık... burada ben siyaset olayına girmeyi yanlış buluyorum diyen arkadaşlardan özür diliyorum haklısınız.ne geldiyse susmaktan geldi ya başımıza burası yeri değil haklısınız o yüzden özür dileyerek son bişey yazmak istedim.mantıklı düşünmek lazım önce millete hakkını vereceksinki sonra millete bazı şartları getirirsin.bugün bir almanya kadar güçlü bir ekonomisi yok türkiye nin.aldığımız benzin fiyatı ne kadar vergi ödediğimizi özetlemek değil mühürlemekten öteye gitmiş durumda bence. türkiye de hiçbir vatandaş a vergi ödemiyor diyemezsiniz.çünkü boğazımızın dibine kadar vergi dayatması var.en küçük örnek sabit telefonda bile aylık en az 20 tl vergi varhiç konuşmadan.sizce abartı değilmi?daha ne vergisi istiyorsunuzki bu milletten?ben farkındaysanız vergi alınmasın demiyorum al ama adil al be kardeşim elini cebimize sokup hepsini alma.