Aciilll

• Konbuyu başlatan selo2751
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 2K

selo2751

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
klavye
abilerim arkadaşlarım selamunaleykum org vara bende roland bk 5 vıdeo cekmek ıstıyoum yanlız sadece orgun sesı olcak dısardan ses gelmıcek nasıl ayarlarım

Cevap: Aciilll

orgu aç çal video kayıt yap bitti yada orgun kulaklık çıkışını video kayıta gir böyle işte

abicim daha detalı anlatırmısın rica etsem

abilerim arkadaşlarım selamunaleykum org vara bende roland bk 5 vıdeo cekmek ıstıyoum yanlız sadece orgun sesı olcak dısardan ses gelmıcek nasıl ayarlarım

Benimde az evvel aklımdam geçen soruydu bu.

Video çekerken ses ortam sesi ile karışıyor veya dışarıdan net bütün sesleri almıyor. Video çekmek ama sesi direk olarak video kayıt cihazına vermek?

Pc'den de olabilir.

klavye üzerinde kayıt şansınız var mı bilmiyorum eğer varsa video çekerken aynı anda klavye üzerinden kayıt alırsanız daha sonra pc üzerinde videonun üzerine dijital olarak kaydettiğiniz ses dosyasını bindirebilirsiniz, veya kaydı aldığınız kameranın desteklemesi durumunda klavyeden çıkıp kameraya girerseniz isteğinize ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar cihazınızı output çıkışlarından pc ye bağlayarak audacity benzeri bir programla sesi, telefon yada kameranızla videoyu çekip, gelişmiş bir video editörle (video ve ses kanalı ayrı olan) aradaki küçük zamanlama farkını üst üste oturtarak giderebilirsiniz. Tabi bu ikisini aynı anda yapabilen programlarda vardır tahminimce. Bk5 de zaten audio kayıt özelliği mevcut. Dediğim gibi bir programla bu kaydın üzerine görüntüyü oturtabilirsiniz. Eski pc de vardı ama ismini hatırlamıyorum.

Volkan,
Herşeyi yapabildiğimiz bilgisayar teknolojisinde,yani neredeyse enstrüman çalmadan x programlar ile albüm bile yapılan ortamda,bir webcamle bile bunu kolay şekilde halledebiliyor olmamamız şaşırtıcı.Bence yapılabiliyordur ama olaya hakim arkadaşlar konuya ilgi göstermiyor.Daha öncede bu konu yazılmıştı.

Nasıl bir kamera ile çekeceksin?

amaç nedir ? Yani ne için gerekli bu ? Ona göre yani amaca uygun programla daha kolay yardımcı olunabilir

amaç nedir ? Yani ne için gerekli bu ? Ona göre yani amaca uygun programla daha kolay yardımcı olunabilir

Ben bazen güzel bir melodi yakaladığımda kendi facebook sayfama koyuyorum. Sesi ortamdan aldığı zaman basslar ve ezgiler tam olarak videoya yansımıyor.Özellikle akorlar ve acc'lar.