Aciill

selo2751

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
klavye
Merhabalar ABİLERİM KARDEŞLERİM Ben Yaklışık Bir Yıldır Org Çalıyorum Evde Kendimce Calıyorum Benım Bı abım evlenıo rıca ettı nısanımda cal dıye yanlız hıc bılmıyorum kırmakta ıstemıyorum . nısanda neler calınır gırıs nasıl olur anlatırsanız sevıırım.

Cevap: Aciill

Kardesim sen bu isleri bu kadar hafife alma bence. Giris yaptin diyelim dansla sonraki 4 saat ne calmayi dusunuyosun ?

youtubeyi aç org dersleri yaz ..
org dersleri 1. bölümden başla
izlemeye ve uygula

Hiç girme o işe bence. Yani dost meclisinde olur ama nişan falan 1 sene çok az süre bu iş için. Evde çalmaya benzemez, bildiğinide unutman olası :)

Ben bu işi hakkıyla yapan arkadaşlarıda takdir ediyorum. İşi bilene artık çocuk oyuncağı gibi gelebilir ama bence gerçekten herkesin işi değil herkesi hakkıyla eğlendirmek.

Yeri gelmişken belirtmek istedim arkadaşım, seninle alakası yok tabii ki. Sen devam et :)

Olası bir aksilik,önündeki müzikle geçecek yılları psikoljik anlamda etkileyebilir ve hayat boyu bunun ezikliğini yaşayabilirsin.Aşırı özgüven ters teperek bir anda hayatın her alanında özgüven eksikliğine dönüşebilir. Dikkat etmek lazım. Yaşınızda genç.

Önce pisiko olarak hazır olmak lazım. kişilerin ruh halini bilmek lazım, yani insan analizi parçaları değişik şekilde ve mezurlarda yorumlamayı iyi bilmen lazım. Ondan sonra karşıdaki 10 larca hatta yüzerce insanlara toplu hitap edip memnun etmen gereken topluluk senin icraatını beklyecek. Çünkü karşındaki insanın bu işi bir kez yapacağı ve bunu menun edeceğin 1 kullanımlık hakkın var. yani 1 kez. Yani işi memnuniyetsiz olursa, tüketici mahkemesine gidip ürünü iade edip yanisini alma gibi tekrar nişanları yapma hakları olmayan bir topluluğa hitap edeceksin. İyi olursa Allahtan, kötü olursa genelde çok fena olur. Benim işim branş olarak düğün nişan kına gibi hızlı eğlence, ama restaurant yanım zayıf sayılır. Dolayısıyla hala söylerim; eğer bir işi kötü yaparsam, menunsuzluk olursa bu işi bırakacağım. Çünkü gördüğüm ve tanık olduğun bazı işlerde piyasit şantörlere dehşet hakaretlerde bulunuyorlar. Eğer yapacaksan yanında mutlaka laptop ve internetin olsun. yılardır düğün yaparım ki ,yine ihtiyaç duyarım ve hayat kurtarır. Bir çok kişinin dediği gibi olmaz. yani bana herkes uyacak...Habuki sen bu özel ve geri dönüşü olmayan işte her istek ve arzularını karşılamak zorundasın. Başarılar dilerim. İlk sınavın hayırlı olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi: