Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Öncelikle herkese selam.Ben a300tr kullanıyorum acaba v2 deki yeni 50 ritimi nereden bulabilirim veya sizlerden birinde varsa bana atabilirmisiniz...Şimdiden TŞKLR
böyle bedavacılar olmasa piyasada az biraz daha değer bilinecek!
a1000tr ilk çıktığında ne idüğü belirsiz şerefsizler anında ritimleri internete vermişlerdi. insanların emeklerini, harcadıkları zamanları göz ardına alarak..
eğer bu şekilde v2 ritimleri paylaşılırsa hiç beklemeden admine basarım raporu silinir gidersin. sonra demedi deme.
usta adamlar kimbilir nerde oturuyo kimi hakkaride vanda veya doğu illerinde köylerde oturuyo nerden bulcak dtl yi flnda yollucak v2 yaptırcak paramı var millette adam v1 almış nerden bilsin v2 çıkacağını hadi yaptırdı diyelim yarın bigün başka bişey çıkar ondan sonra başka bişey bu böyle sürer gider hem sen hiçmi bu siteden set indirip yüklemedin orguna o seti yapanların emeğine yazık değilmi madem
a1000tr ilk çıktığında ne idüğü belirsiz şerefsizler anında ritimleri internete vermişlerdi. insanların emeklerini, harcadıkları zamanları göz ardına alarak..
eğer bu şekilde v2 ritimleri paylaşılırsa hiç beklemeden admine basarım raporu silinir gidersin. sonra demedi deme.