a300tr v2 de neden Keman Sesi yok??

ramazan11

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr a300tr v2-gitar-darbuka
arkadaşlar a300tr v2 de birçok Müzik aletinin sesi var. Tamam keman bir Türk enstrümanı değil ama, en çok kullandıklarımızdan biri. acaba bu çipi hazırlayan arakaşlar böyle bir şeyi neden eklememiş olabilirler??

+ birde flash memorye sty dosyaları yanısıra birde enstruman sesleri atsak okur mu?
cevaplarnız içn şimdiden teşekkürler.

Cevap: a300tr v2 de neden Keman Sesi yok??

ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıda ondan.

Şahin otomobilde de hava yastığı ve abs yok aynalar otamatik değil sence neden eklememiş olabilirler.

batı seslerde keman yokmu varsa kemanın batısı doğusu olurmu

hayır onu da geç a300 v2 'ye ses yüklemesi yapılmadı ki...

ama yüzlerce enstrumanın arasına keman konmaması enterasan gerçekten
teknolojik açıdan keman koymaya ne var ? diğer seslerden farkı ne sanki

İşin cıvkı çıkıyor :D

Şu an 6000 TL verdiğinde bile keman sesin olmuyor ki :D Keman en zor sample edilebilen çalgıdır..

a300 modelinde violin diye geçiyor ve bunun türleri var.. Sayılarını hatırlamıyorum ama bi bak..Yani var ;)

İşin cıvkı çıkıyor :D

Şu an 6000 TL verdiğinde bile keman sesin olmuyor ki :D Keman en zor sample edilebilen çalgıdır..

a300 modelinde violin diye geçiyor ve bunun türleri var.. Sayılarını hatırlamıyorum ama bi bak..Yani var ;)

evet batuh haklısın keman zor gerçekten sample konusunda o yüzden dediğin gibi en pahalı orglarda bile gerçek keman sesi olmuyor tam olarak.

Arkadaşım ,a300 e ses atma gibi bir durum mümkün değil.Aletin fiyatı ortada zaten.Bu fiyata böyle ses ve ritimlere sahip başka bir alet yok.Keman sesine gelince,violin sesini kullanabilirsin.Ayrıca bu sesin çeşitli türevleri de var.Onlar da gayet iyi oluyor.Ben genelde pek sıkıntı yaşamadım bu konuda.

merhaba,

psr a300 seslerin bulunduğu rom kapasitesi 8 mbyte.
bunun 4 mbyte bölümü işletim sistemi ve diğer 4 mbyte sesler için ve tam kapasite kullanılmış.yapabileceğim sadece kullanılmayacak olan arabic sesleri romdan silmek ve yerlerine türkçe enstruman seslerini programlamak oldu.sadece 900 kbyte yer açabildim.
umarım bu size ne kadar zor şartlarda bu mevcut türk seslerini o dar alana sığdırdığımı özetlemiştir.
bana göre keşke yaylı tanbur da olsaydı veya iyi bir klarinet ama mümkün değildi.
keman sample envelopları uzun olmak zorundadır.aynı şekilde strings sesleri.
o yüzden dikkat edin bir çok keman sesi insanlarımızı ikna edemiyor çünkü kısa kesilmişler fazla yer kaplamasın diye.