a300tr v2-Damat Halayı-buyrun arkadaşlar.

Cevap: a300tr v2-Damat Halayı-buyrun arkadaşlar.

arkadaşlar birkaç yorum yapılsaydı keşke.

paylasımların guzel kayıtta guzel ama kısa bu sebebten yorum yazılmıyor olabilir keske biraz uzun olsa bir ise yarardı :)

yani bu çaldığım damat halayı 3,5 dk.
uzun olsa bir işe yarardı derken??
6 dakika çalsaydım eğer, alıp düğünlerde mi kullanacaklardı?
valla a300tr de çalınmış damat halayını kullanacaklarsa programlarında, ellerindeki cihazların hepsini çöpe atsınlar.
ben sadece a300tr ilede birşeyler yapılabildiğini göstermek ve birazda kendimin neler yapabildiğini aktarabilmek adına paylaşıyorum bunları.
yorumunuz için teşekkürler.

yani bu çaldığım damat halayı 3,5 dk.
uzun olsa bir işe yarardı derken??
6 dakika çalsaydım eğer, alıp düğünlerde mi kullanacaklardı?
valla a300tr de çalınmış damat halayını kullanacaklarsa programlarında, ellerindeki cihazların hepsini çöpe atsınlar.
ben sadece a300tr ilede birşeyler yapılabildiğini göstermek ve birazda kendimin neler yapabildiğini aktarabilmek adına paylaşıyorum bunları.
yorumunuz için teşekkürler.

ustad bende 9 dakikalik damat halayı var potpori mesele o degil mesele alette degil mesele piyaniste benden de cok org geldi gecti calamadıktan sonra sen demissinki kimse yorum yazmamıs dedinya ben o sebebten soyledim uzun olsa ilgilenen cok olurdu diye :)

hacı,güzel olmuş emeğine sağlık.bendede var 300tr v2.ritim,e güzel adapte olmuşsun kulağın dert görmesin saygılar.

hacı,güzel olmuş emeğine sağlık.bendede var 300tr v2.ritim,e güzel adapte olmuşsun kulağın dert görmesin saygılar.

teşekkür ederim.Allah razı olsun. hiçbirimizn kulağı dert görmesin.

frden slmlar gayet iyi ben surekli diyorum bu a300 tr bence dugunlerden rahat cikacak alet bi daki demolarda degisik stylerde yaparsan enazindan a300 tanimayan arkadaslar alet hakkinda bilgi sahibi olur mesala 5x8 7x8x9x8 turu paylasim onemli olan devam

Bu alana bir cevap yazın...