A300 tr ye ritim atma yardim

parlasanteberi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Arkadaşlar bende yamaha a300 tr var kendinden cipli yani
ama bir yerde duydum 15 tane felan rtim atiliyormuş ama tek tek seçip çalina biliyormuş

soru 1 nereden ritim yükletebilirim
soru 2 nasil ve nereden seçip çalabilirim

2 / 4 ağirlikli ritim yüklemek istiyorum
şimdiden teşekkürler

Cevap: A300 tr ye ritim atma yardim

Arkadaşlar bende yamaha a300 tr var kendinden cipli yani
ama bir yerde duydum 15 tane felan rtim atiliyormuş ama tek tek seçip çalina biliyormuş

soru 1 nereden ritim yükletebilirim
soru 2 nasil ve nereden seçip çalabilirim

2 / 4 ağirlikli ritim yüklemek istiyorum
şimdiden teşekkürler

1)İstediğiniz ritimleri kendiniz yükleyebilirsiniz.
2)Orga yüklediğiniz ritimleri kullanmak için orgunuzun "function" tuşuna "stylereg" menüsü gelinceye kadar basınız. "Stylereg" menüsünü bulunca orgun üstündeki + ve - tuşlarını kullanarak orga yüklediğiniz ritimleri bulabilirsiniz.İstediğiniz ritimi (mesela çiftetelli ritimi olsun) bulunca 0 (sıfır)'a bir kere basınız.Ritim 5-10 saniye içinde 136 numaraya yüklenecektir.Yükleme tamamlandıktan sonra 136 numaralı ritimi açıp kullanabilirsiniz. Bu işlemi her defasında böyle tekrarlamanız gerekir.

Tüm bunlar için bir adet usb midi kablosu almanız ve yamaha musicsoft downloader programını bilgisayarınıza yüklemeniz yeterli. Kolay gelsin. :)

taha arkadaşım çok teşekkürler yardımın için

Rica ederim. ;)

proğramın türkçesi yokmu?

abi bu olay psr9000 veya a1000 içinde aynımı

1)İstediğiniz ritimleri kendiniz yükleyebilirsiniz.
2)Orga yüklediğiniz ritimleri kullanmak için orgunuzun "function" tuşuna "stylereg" menüsü gelinceye kadar basınız. "Stylereg" menüsünü bulunca orgun üstündeki + ve - tuşlarını kullanarak orga yüklediğiniz ritimleri bulabilirsiniz.İstediğiniz ritimi (mesela çiftetelli ritimi olsun) bulunca 0 (sıfır)'a bir kere basınız.Ritim 5-10 saniye içinde 136 numaraya yüklenecektir.Yükleme tamamlandıktan sonra 136 numaralı ritimi açıp kullanabilirsiniz. Bu işlemi her defasında böyle tekrarlamanız gerekir.

Tüm bunlar için bir adet usb midi kablosu almanız ve yamaha musicsoft downloader programını bilgisayarınıza yüklemeniz yeterli. Kolay gelsin. :)

Hocam Benim Orgumu Görmüo Program Win7 Ultimate 32bit İşletim sistemi Lütfen Biriniz bana Yardım etsin...

Hocam xp işletim sisteminde deneyin o zaman olur kolay gelsin ;)

Bu alana bir cevap yazın...