A300 tr yardim

baris aksut

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pro
arkadaslar a300 un sitede ritimleri ve sesleri varmi?ben mi goremedim,0r 700 un ritim ve seslerini calarmi?yardimci olursaniz sevinirim....

Cevap: A300 tr yardim

Öncelikle şunu söyleyeyim. A300TR'ye ses yükleyemezsin. Ayrıca or700 ün ritimlerini okumaz. A1000 ritimlerini okur. Yalnız A1000 ritimleri 4 varyasyon olduğu için atacağın ritimlerin ilk iki varyasyonunu okur. A1000 ritimlerini aynen atmanı tavsiye etmem. Çünkü A1000 ritimleri 4 varyasyon olduğundan boyutları büyük. A300TR'nin boş hafızası zaten 373 kb. Eğer sen bu hafızaya ortalama büyüklüğü 50-60 kb civarında olan A1000 ritimlerini atarsan zaten küçük olan mevcut boş hafızayı verimli kullanamamış olursun. Bunun için beğendin A1000 ritimlerini bilgisayar üzerinden çeşitli programlarla 2 varyasyona düşürüp editleyebilirsin. ama bunlarla uğraşmak biraz zahmet verici olabilir senin için. Sitede olması lazım A300 ritimleri. Eğer bulamazsan bana özel msj at.

taha kardes,bugun bir a300 dustu fiyatida uygun,ama bir turlu karar veremedim,ritimler ve sesler de yok neler yapabiliriz bir aciklarsan memnun olurum,

Abicim öncelikle karar vermen senin amacına bağlı. Orgu hangi amaç için alacaksın? Eğer org çalmaya hevesin varsa ve yeni başlayacaksan A300TR idealdir. A300TR'de org çalmayı öğrenip kendini geliştirebilirsin. Yarı profosyonel bir cihazdır. Ben de yaklaşık 3 yıl kadar A300TR kullandım. Ancak düz A300 almanı tavsiye etmem. Çünkü düz A300'de yeteri kadar Türk ritim ve sesleri yok. Ayrıca mevcut olan Türk ritim ve sesleri de seni fazla tatmin etmez. O yüzden A300TR veya A300TR V2 almak daha yerinde bir seçim olur. Ritim ve ses atma konusuna da gelince A300 lerde ses atamazsın. Ancak dediğim gibi 373 kb boş hafızaya sığdırabildiğin kadar ritim ve midi atabilirsin. Eğer aklına takılan bişey olursa sorabilirisin. kolay gelsin. ;)

A1000 rtimlerinin c ve d varyasyonlarını silersen eğer rtimin boyutu düşer. a300tr 2 varyasyon oldugu için a ve b iş görür.