A300 Tr V2-Benim Hayatım ...

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
arkadaşlar bir demo daha yaptım aleti merak edenler için asıl amacım aletin ritim ve seslerini tanıtmak iyi dinlemeler ...

Ekli dosyalar

• benim hayatım a300 tr v2.mp3
    1.9 MB · Görünümler: 458
Cevap: A300 Tr V2-Benim Hayatım ...

a300 icin karasiz kalan arkadaslar icin cok iyi demolar yapmissiniz,sesleri ve ritimleri dinlemek iyi bir firsattir diyorum,klar net guzel birde finali yaylilarla yapsaydiniz cok daha guzel olurdu.paylasim icin tesekkurler

a300 icin karasiz kalan arkadaslar icin cok iyi demolar yapmissiniz,sesleri ve ritimleri dinlemek iyi bir firsattir diyorum,klar net guzel birde finali yaylilarla yapsaydiniz cok daha guzel olurdu.paylasim icin tesekkurler

saol kardeşim teşekkürler ...

saol kardeşim

çok saol kardeşim güzel yorumların için

çok saol kardeşim güzel yorumların için

Rica ederim ne demek. Yaptığın demo çalışmaları ile foruma ciddi katkılar sağlıyorsun. Bu çok güzel birşey. Bu aleti almak isteyenler için iyi olacak bu demolar. Sesleri ve ritimleri merak eden çok. Ben de Yamaha PSR S650'yi almayı düşünüyorum. Fakat bu alet ile ilgili sağlıklı bilgi ve kaliteli demolar pek yok.

çok güzel çok başarılı klarnet güzel olmuş ritimde güzel a1000 kadar tad veriyor artık

kartal kardeşim,çok güzel bir tanıtım olmuş,ve güzel çalmışsın iyi çalışmalar.........

Bu alana bir cevap yazın...