a300 tr v1 ve v2 arasın da ki fark

çardaklı ilhan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ek-906 bozuk
öncelikle yanlış yere konu açtığım için özür dilerim ama uygun bir bölüm bulamadım....

ben yamah a 300 tr v1 ile v2 arasın da ne kadar fark var öğrenmek istedim...ne tür dosya destekliyorlar desteklediği dosyalar rtim özelliği taşıyor mu?

bir de saçma bir soru aslın da ama...bu siteden veya başka bir alış veriş sitesinden aldığım ikinci el a 300 tr lerde ne gibi sorunlar var olabilir...orkun yakın gelecekte bana çıkaracağı sorunlar veya değişimi şart parçaları nelerdir...

yardımcı olursanız lütfen çok makbule geçecek...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: a300 tr v1 ve v2 arasın da ki fark

evet bende merak ediyorum v1 ve v2 arasındaki farkları birde org'u v1 veya v2 yapmak 60-100 tl arası bir fiyatmış biri açıklayıcı yorum atarsa memnun kalırız :)

A300TR V1 orgunuzu A300TR V2 yaptırma ücreti 60 TL+ kargo ücreti. A300TR V1, düz A300'ün ritim v e ses olarak geliştirilmiş modelidir.A300TR V2 ise, A300TR V1'in ritim olarak daha da geliştirilmiş şeklidir.Yani A300TR V1'deki sesler aynen duruyor (elektro, kanun, ney, düdük, kemençe, mey, ud vb.) fakat ritim olarak yeni ve güzel Türk ritimleri eklendi.Kısaca A300TR V1 ritim yönünden daha da zenginleştirildi.Bunlara ek olarak orga yeni demolar yüklendi.A300TR V1 ile V2 arasındaki fark bu.Ayrıca usb midi kablosuyla kendiniz de bilgisayardan ritim ve midi atabilirsiniz. Orgu alınca da sorunla karşılaşıp karşılaşmamak tamamen sizin elinizde. Gereği gibi kullanırsanız hiçbir zaman sorun yaşamazsınız.Org gerçekten güzel iş görüyor.Kendinizi baya bir geliştirme imkanı sunmakta.Ama kendinizi yeteri kadar geliştirdikten sonra A300TR yi gözünüz görmez... Saygılarımla ;) Aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz...

kardeşim v1 ile v2 arasındaki farklar v2 de ki ritimler daha güncel ve daha fazla türk ritimi var ama sesler aynı düz a300 ü v2 yapmak 120 tl v1 den v2 ye çevirmek ise 60 tl umarım açıklayıcı olmuştur :)

A300TR V1 orgunuzu A300TR V2 yaptırma ücreti 60 TL+ kargo ücreti. A300TR V1, düz A300'ün ritim v e ses olarak geliştirilmiş modelidir.A300TR V2 ise, A300TR V1'in ritim olarak daha da geliştirilmiş şeklidir.Yani A300TR V1'deki sesler aynen duruyor (elektro, kanun, ney, düdük, kemençe, mey, ud vb.) fakat ritim olarak yeni ve güzel Türk ritimleri eklendi.Kısaca A300TR V1 ritim yönünden daha da zenginleştirildi.Bunlara ek olarak orga yeni demolar yüklendi.A300TR V1 ile V2 arasındaki fark bu.Ayrıca usb midi kablosuyla kendiniz de bilgisayardan ritim ve midi atabilirsiniz. Orgu alınca da sorunla karşılaşıp karşılaşmamak tamamen sizin elinizde. Gereği gibi kullanırsanız hiçbir zaman sorun yaşamazsınız.Org gerçekten güzel iş görüyor.Kendinizi baya bir geliştirme imkanı sunmakta.Ama kendinizi yeteri kadar geliştirdikten sonra A300TR yi gözünüz görmez... Saygılarımla ;) Aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz...

önerdiğiniz bi org mu peki ? yani gelişme sürecinde yararlı olucak bir marka mı? Ben yamaha a300tr ve roland g600 arasında gidip geldim kesin bi karar veremiyorum bir kaç videosunu izledim her ikisinin ama tabi kullanandan fikir almak daha başka :)

peki nereden elimdeki v1 i v2 yaptırabilirim yardım

Can BAŞAR ' isimli üyeye ulaşırsan o yardımcı olursana o yapıyor çünkü