Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: a2000v2plusu almak için son günşimdi yarın açıklamaya bakın 150 adet kampanyanın tamamı bitmiştir göstermiş oldugunuz yogun ilgiden dolayı teşekkür ederiz diye yalan söyleyecekler 1000 eurodan dahi satamadılara2000 ni rezil ettiler şimdi pa3x verdim a2000 aldım çok güzel diyerek bunların taşaronlugunu yapanlar var miletin aklı yok ya mercedes arabayı verip murat 131 alacak a2000 ellerinde kalanlar şimdi bu yolla a2000 ni satmaya çalışıyor
Cevap: a2000v2plusu almak için son gün
şimdi yarın açıklamaya bakın 150 adet kampanyanın tamamı bitmiştir göstermiş oldugunuz yogun ilgiden dolayı teşekkür ederiz diye yalan söyleyecekler 1000 eurodan dahi satamadılar
a2000 ni rezil ettiler şimdi pa3x verdim a2000 aldım çok güzel diyerek bunların taşaronlugunu yapanlar var miletin aklı yok ya mercedes arabayı verip murat 131 alacak a2000 ellerinde kalanlar şimdi bu yolla a2000 ni satmaya çalışıyor