Konuya cevap cer

Cevap: a2000 ne aşık oluyorum...

bende çok yamaha kullandım psr70 le başladım sonra 6300 vardı.sanırım 13-14 yaşlarındaydım bi düğüne roland E30 la psr6300 ü götürmüştüm.roland e30 da kart yoktu.slowları onunla çaldım.oyun havalarına geçince 6300 ün startına bi bastım aman allahım sesler inanın teneke gibi geldi onu görünce hemen babama yalvar yakar bi e30 aldırdım tabi org almak o yıllarda baya bi zordu.yamaha zaten 6300 le birlikte bitti.roland piyasayı oyıllarda e20 ve e30 la aldı.sonra e70 ve e35 çıktı zaten 70 le roland türkiyede tek tercih oldu.taki korg pa80 e kadar.ve o gün bugündürde piyasa korg diyor isteyen istediğini desin yada yazsın daha iyisi çıkıncaya kadar yada roland daha iyisini çıkarıncaya kadar piyasa aleti korg dur.bendede a2000 vardı ama kulak korg alışınca yamaha yavan geliyor.zaten a2000 görünüş itibariylede basit bi alet.emoda olsa olmayınca olmuyor.neyse genede aşkınız daim olur inş.benimki malesef olmadı 4000 tl ye mal olan alteti 2000 tl ye almak isteyenler oluyor.üzerine bide yamahanın yanlış satış uygulaması girince yamaha almamaya yemin ettim.sırf bu yeminimden dolayı yamaha fzr 600 motor almaktan korkuyorum.zaten tehlikeli bile yalan yemin allah korusun.yani yamahadan bu kadar nefret ettim.tabi sırf ben değil benim gibi bir çok kişiyi küstürdüler.neyse lafı uzatmayayım herkese göre kendi orgu güzeldir.kalın saglıcakla...

Geri