A2000 ile ilk bilgisayar destekli kaydım

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
mp3 e çevirip zipyshareye atınca şarkının kalitesi çok düştü,

kaydı mixcraft programı ile yaptım, acımasız eleştilerinizi istiyorum, hatalarımızı düzeltmemiz açısından eleştri şart değerli üstadlar... ilk kez programı kullanarak kayıt yaptım , sese değişik efektler verdim

Zippyshare.com - gkhan-dön.mp3
buda farklı bi verisyon :)

Zippyshare.com - orj gök han -dön - Kopya.mp3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: A2000 ile ilk bilgisayar destekli kaydım

ilk sefer için gayet güzel ama sesin biraz geride kalmış sanki.Sesini biraz öne çıkartırsan bu iş tamam gibi.

güzel olmuş gökhan sesinin ahengi güzel fakat yanlış efektler vermişsin bence sesine sözler anlaşılmıyor.

sesim anlaşılmasın bence üstadlar :)

okuyunca biraz çekinerek okumuşsun..birde şarkının girişi yanlış benzemiş sadece

Sesin benimkinden güzel.. ben bile karga sesimle söyledim bişeyler.. boşver bu kadar efekt verme, sesin arkada kalmasınn.. güven kendine, söyledikçe ses açılır zaten..

Çalmana söz yok, o zaten güzel..

kardeşim mükemmel ötesi olmuş yaa.. al albüme koy, sabahtan beri 20 kez dinledim en az :) ellerine yüreğine sağlık.. devamını şiddetle bekliyorum..

Yüreğine sağlık gökhan sesin arkada kalmış şarkının bazı yerlerîni yalniş okumuşsun yinede gùzel olmuş

olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkür ederim, şarkıyı daha yeni yeni çalmaya başladım :) şarkıyı gece saat 4 te kısık sesle okudum o yüzden tize çıkarken bağırmayınca zorlandım :)

2. kaydıda attım değerli abilerimin tavsiyesine göre, şarkıyı daha tam olarak bilmediğim için alt yapının sololarında ufak hatalar var, vokalin bazı yerlerinde çok bağırınca sesi bozmuş

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri