a2000 icin or700 ritimleri yardim

fatihkurtcu

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha A 2000 + Emo Usb
Arkadaslar, or700 ritimlerini indirdim cok fazla ve guzel ritimler var fakat a2000 de duzgun okumuyor, drum kitleri uyumsuz. Editlemeye calistim cok zor gibi geldi, her ritmin varyasyonlarini atak intro ve ending hepsini tek tek duzeltmek gerekiyor sanirim.
ELINIZDE BULUNAN A2000 ICIN EDITLENMIS OR700 RITIMLERINI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM.

Henuz ritim ve seslerle ugrasirken daha aleti calmaya baslayamadik. Bu konuda yardimlarinizi esirgemezsiniz umarim.

Cevap: a2000 icin or700 ritimleri yardim

Mrb, or 700 ritimlerini editlemekle A2000 e okutmak mümkün değil sanırım. Çünkü or 700 sff1 formatını, a2000 sff2 formatını (şeklini) kullanıyor. Sff1 to sff2 converter programı var (bir ara sitede paylaşılmıştı, nette de var araştırırsanız). Ama bununla arabik ve türk kitler ne kadar çevrilir bilmiyorum. Çünkü bazı ritimler or 700 plus (türk çipli olanı) ile uyumlu. Yamaha A 1000 ritimlerini A 2000 rahat okuyor, editlemesi çok zor değil sanırım. Biraz davul sesleri fazla geliyor, balance ayarlarıyla çabucak kısılabilir. Binlerce a 1000 ritmi var... Tabi bunları beğenmeyenler de var, bence deneyin.. Sağlıkla kalın..

burada bir şeyi atlıyorsunuz.

indirdiğiniz ritimleri or700 v1 ritimleri ise editleme gerekebilir.

araştırma yaparken

v2 ve v2 plus ritimleri olarak araştırın.

v1 ritimlerinden de v2plusa uyumlu sadece extreme set var, onu da v2plus çıktığında eidtlemiştim zaten.

burada bir şeyi atlıyorsunuz.

indirdiğiniz ritimleri or700 v1 ritimleri ise editleme gerekebilir.

araştırma yaparken

v2 ve v2 plus ritimleri olarak araştırın.

v1 ritimlerinden de v2plusa uyumlu sadece extreme set var, onu da v2plus çıktığında eidtlemiştim zaten.

Arkadaşta sanırım standart a2000 var. v2 plus değil sanırım..

Evet standart a2000. Bu arada a1000 ritimlerini denedim kitler uyumlu.