A2000 de style volumlerini ayarlamak ve kaydetmek

• Konbuyu başlatan baykaya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 2K

baykaya

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Pa2x Emo Usb -A2000V2+Emo Usb
Merhaba, Pa2x in yanına yeni bir A2000 V2 Plus aldım. Tabi yıllarca korg kullanmaktan kaynaklanan alışkanlıklar var.

1-A2000 de bazı ritmlerde perküsyonları ve diğer sesleri ayarlayıp aynı ritm üzerine kaydetmek istiyorum. Ayrıca her style için hangi main variationla başlayacağını falan ayarlayıp kaydetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.

2-Her ritm için farklı pad kullanılabiliyormu. Ben cihaza herhangi bir yükleme yapmadım fabrika ayarlarında ve ritmi değiştirdiğimde pad ler değişmiyor. Bunuda her ritm için ayrı ayrı belirleyip kaydedebilirmiyim?

3-Pedal kullanan var mı? Klavye ses volumlerini pedalla kontrol etsem verim alabilirmiyim? Bazı sesler org hoparlöründe farklı yükseklikte görünürken cihazda farklı gelebiliyor. PA2X de bütün volumleri podlarla konrol ettiğim için hızlıca müdahale edebiliyordum ama A2000de digital olarak ayarlamak zaman alıyor. Yada bunun için başka bir çözüm önerisi olan var mıdır?

Cevap: A2000 de style volumlerini ayarlamak ve kaydetmek

http://www.trakyamuzik.net/yamaha/11938-or700v1-v2-tyros2-3-4-soru-cevap.html

arkadaşım yukarıdaki linkte salim arkadaşımızın or 700 kullanımı ile ilgili detaylar var.A 2000 de aynı mantık geçerlidir.Bence bunları bir incele.
Tesisatta sound problemine gelince;bende sahnede iken sesleri programlıyorum.mesela evde sound değeri 100 iken sahnede fazla geliyor 85 falan çekiyorum.arada hemen o değeri rgt deki yerine kaydediyorum.bu işlemi bir kere yapmak sahnede tonlamak yetiyor.
Pad olayında;her sese bile(rgt,one touch)bile pad kaydedebilirsin.sesi rgt dosyasına kaydederken bir pad seç öyle kaydet.ayrıca one touck olarak her ritme 4 ses atayabiliyorsun onlarıda kaydederken ayrı ayrı padlar seçip öyle kaydedersen o şekilde kalır.
Diğer soruların için yukarıdaki linkten takip edebilirsin

Cevap: A2000 de style volumlerini ayarlamak ve kaydetmek

Teşekkürler. Linkleri inceliyorum.