A2000 chip

• Konbuyu başlatan irfanca
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 4K

irfanca

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ud, Bağlama, Klavye
Özellikle Can BAŞAR Bey başta olmak üzere Dr. Salim ve Batuh arkadaşlarımız A2000 için çalışma yapmayı düşünüyorlar mı? İhtiyaç durumunda destek olmayı düşünüyorlar mı?
Çünkü OR700'e verdikleri destek oldukça şaşırtıcı ve kayda değer.

Cevap: A2000 chip

Ben kendi adıma konuşayım, birilerinin aklı başına gelene kadar ben yokum. (birilerinden kastım kullanıcılar deil)

gider or700 plusa yazarım, gider GW8 e yazarım.... ama A2000'e düşünmüyorum.

Ben kendi adıma konuşayım, birilerinin aklı başına gelene kadar ben yokum. (birilerinden kastım kullanıcılar deil)

Öyle düşünme bence.A2000 kullanıcıları için Extreme gibi bir set yapıp satabilirsiniz. Kimseye de ihtiyacınız yok.

Bu ne zaman sorulacak diye bekliyordum...
Yahu adamları yaptıklarına yapacaklarına pişman ettiler, heralde bir daha hayatlarında çip görmek istemiyorlardır sanırım...:D

Eee haksızlar mı?:)

Ch.

Öyle düşünme bence.A2000 kullanıcıları için Extreme gibi bir set yapıp satabilirsiniz. Kimseye de ihtiyacınız yok.

Abicim herkes kendi bildiğini okuyor. Biz admalardan ne istiyooz adamlar ne yapıyor...
Bu yamahanın işleri sakat. :D Kör gözlerini açsınlar, ondan sonra biz de kolları sıvarız inş.

Bu ne zaman sorulacak diye bekliyordum...
Yahu adamları yaptıklarına yapacaklarına pişman ettiler, heralde bir daha hayatlarında çip görmek istemiyorlardır sanırım...:D

Eee haksızlar mı?:)

Ch.

Ben siteye yeni üye oldum ama üye olmadan önce ziyaretçi olarak takip ediyordum. Aslında bu üç değerli şahsiyeti çalışmalarından dolayı gerçekten kutlamak lazım.
Pişman ettirenler içerisinde kullanıcılar da vardır belki ama onlara gülüp geçmek lazım.
Lakin Hakkı'nın hakkı, Hakkı'ya verilmiyorsa Hakkı ne yapsın?

Abicim herkes kendi bildiğini okuyor. Biz admalardan ne istiyooz adamlar ne yapıyor...
Bu yamahanın işleri sakat. :D Kör gözlerini açsınlar, ondan sonra biz de kolları sıvarız inş.

A2000 in set işi de tam ketrona benzemiş. :D
korgun soundu kötü ama kullanıcıya imkanları sonsuz.
bu nası dünya böyle?
Yine de ben bu aleti takipteyim. soundu cok temiz geldi. tozun topragın icine de tyros alıp götüremeyiz o yüzden mantıklı bir alet aslında. belki de a3000 i beklemeliyim :D :D
bu şekilde konu açan arkadaşlar geldi şimdi aklıma. adamlar haklılar mı yoksa?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Can Bey daha önce yazmıştı sanırım A2000 için herhangi bir proje çalışması içinde olmayacağını...Yamaha PSR A2000 tanıtım konusuna bakarsanız...

arkadaşlar şahsi fikrim bunlar firmaların satış stratejisi yamaha bu klavyeyi işletmesse zaten satamaz pazardan yamaha nın aldığı pay belli zaten şu anda korg ve yamaha var piyasada aktif olan rekabet için muhakkak ahmet veya mehmet e böyle bir çalışma yapılmalı bi yamahacı olarak salim i batuhanı ve can beyi anlıyorum yamaha bu şekilde alet çıkarmaya devam ederse zaten kaybedecektir diye düşünüyorum piçbend olayı iyi bi yaklaşım ama yetmez bence semple olayı bellek durumu düşündürücü bence bi yamaha cı olarak a2000 den daha fazla şeyler beklerdim benim beklediğim enazından bi vocal olayıydı a2000 de oda yok zamanla bekleyip göreceğiz arkadaşlar...

haklısın kardeşim kimse sizin ne çektiğinizi bilmez.. gece sabahlara kadar uğraştığını iyi biliyom. bence en iyisini sen yapıyon... akılları başına gelsin dicem ama akıl yokki ..:D