A2000 almayı düşünenler önemli !

Can Başar

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Wersi Galaxis
merhaba arkadaşlar,

son günlerde A2000 düz modelini Plus'a çevirtmek isteyenlerin sayısı arttı.
Bilhassa daha önce OR700 v2 Plus kullanıpta düz A2000 alanlar Plus Çiplerini taktırdı.
Aslında üzülüyorum çünkü Kargo masrafı ve yolda aletin kırılma tehlikesi vs.

Plus modeli size intern 146 ve bunun üzerine de 400 den fazla ritim sunuyor ve bunun yanında 49 adet sample ses ve multipadler sayısısz reg. ve user ses.
en önemlisi de Emo USB ile birlikte kullanılabilir oluşu.

alırken lütfen iyi düşünün ve öyle alın.daha sonra kargo ile uğraşmaya gerek olacağı için bu çok önemli.unutmayın ki Plus her açıdan garantidir ve güvenilir bir parça ve ne kırılır ne silinir ne de kaybolur.kısacası aletin can simidi.
Emo USB ile de son derece uyumludur.ayrıca satılan A2000 modelin yüzde 90'ı Plus'a dönüştü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: A2000 almayı düşünenler önemli !

Can bey
Yurtdisindaki Musizyen dostlar icin bunun bir formula bulunmali bence bilmem konu hakkindaki gorusunuz nedir?
Ben ingiltere bir a2000 alip emo usb kullanabilirmiyim yoksa v2 olmak zorundami
Tesekkurler Guzel calismalarinizda Basarilar...

Benim de bir sorum olacak Can Bey;
Dün tünelde çipli ve çipsiz A2000 inceleme fırsatım oldu, gerçekten çok hoş her iki sürümü de.
Benim merak ettiğim ise şu, beğendiğim ya da kendim sample aldığım enstrumanlarımın seslerini cihaza yüklemek istiyorum. Ardından bunları kullanmak istiyorum ritim ve regi. seslerde. Bunu yapabilir miyim? Eğer olabilirse ne şekilde gerçekleştirebilirim?

Teşekkürler.

Yurt dışındakiler için durum farklı.
Bu çalışma bana Yamaha tarafından sadece Türkiye için yaptırıldı.
Yurt dışında kullanacak olanlar sadece Emo USB siparişi verip kullanmak durumundalar.
Bazıları cihazın ana kartını gönderiyor ve bazıları da yaz tatilinde aleti getirip modifiye ettiriyor.
Almanya ve Fransa dan çok talep geldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benim de bir sorum olacak Can Bey;
Dün tünelde çipli ve çipsiz A2000 inceleme fırsatım oldu, gerçekten çok hoş her iki sürümü de.
Benim merak ettiğim ise şu, beğendiğim ya da kendim sample aldığım enstrumanlarımın seslerini cihaza yüklemek istiyorum. Ardından bunları kullanmak istiyorum ritim ve regi. seslerde. Bunu yapabilir miyim? Eğer olabilirse ne şekilde gerçekleştirebilirim?

Teşekkürler.

son kullanıcı için şu an expansion set yapma imkanı yok.
belki ileride ama bilemem.

Can bey aletin mp 3 okumaması yazılımsal bişeymi bu sorunu çözecekmisiniz ??