a1000 yardım ?

gizlirakip

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 & psr a1000tr & bağlama
arkadaşlar bisorunum var a1000 ile ilgili ben 1-2- ay önce a1000 e çip takdım.Çip takıldıkdan sonra çipin sesleri ve ritimleri reg ve userdeki ritimlere göre yarı yarıya az ses düzeyi bunun nedeni ne olabilir ve çözümü varmı

Volume Ayarı Yapacaksın..
BALANCE tuşuna basıp bakabilirsin..

Ana sayfadaki balance ayarları aynı ama başka bi ayarı varmı bilmiyom veya a1000 genel resimli bir anlatımı ,özel ses, ve ritim reg ayarları varmı.

kardeş çip üzerindeki sesler editlenmemiş haldedir.ritmleri balanceden istediğin seviyeye 127 ye kadar getirebilirsin. çip haricinde userdeki sesler ve ritmler kişinin istediği sese göre kaydetmesi sonucu daha güçlü gelecektir.fakat aslında o kadar yüksek ayarda tutarak kullanmak klavyene zarar bile verebilir.çip üzerindeki ritmler bunlar düşünülerek enuygun ses seviyelerine göre ayarlanmıştır.regdeki sesler genelde işlendiği için sound creator den cross ve benzeri birçok ayarlarla desteklendiğinden dolayı daha fazla sese sahiptir.fakat bu seslerde tabiiki çipdeki veya klavyedeki seslerden meydana gelmiştir.dolayısıyla bu sesleri istediğin düzeye getirip istediğin efekti verme seçimi sana aittir.a1000 kullanma klavuzları mevcut bunlara bak ve yardım al biraz araştır klavyeyi kurcalaki kendidnden birçok şeyi çözmüş olacaksın...