Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A1000 cipli yardimgüzel kardeşim adı üstünde çip bir kere yüklersin öylece kalır onun üzerinde düzenleme yapacak silip tekrar yükleyecek kişi o çipi oraya monte eden kişidir türkiyede o çalışmayı çan bey yaptı anlayacan hiçbir değişiklik yapamazsın yapılsaydı zaten v1 ,v2,v2plus olayı çıkmazdı kendileri düzenliyorlar ekliyorlar çıkarıyorlar vitrinlerde v1 se v2 olarak yerini alıyor.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Cevap: A1000 cipli yardim
güzel kardeşim adı üstünde çip bir kere yüklersin öylece kalır onun üzerinde düzenleme yapacak silip tekrar yükleyecek kişi o çipi oraya monte eden kişidir türkiyede o çalışmayı çan bey yaptı anlayacan hiçbir değişiklik yapamazsın yapılsaydı zaten v1 ,v2,v2plus olayı çıkmazdı kendileri düzenliyorlar ekliyorlar çıkarıyorlar vitrinlerde v1 se v2 olarak yerini alıyor.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.