Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A1000 amatörce sarhoş..ritim gayet hoş. fakat klavye sesini yanlış seçmişsin bence. (sözlerimi yanlış anlama sakın) senin iyi olmanı istediğim için söylüyorum. giriş grup yaylı deamınıda akustik gitar yada soft elektro bglama gelseydin daha güzel olurdu çalman güzel geliştirirsinde sorun o değil. asıl mesele çaldığın parçanın ruhunu hissedip ona göre enstruman seçmendir kardeşim. çalışmalarında başarılar dilerim
Cevap: A1000 amatörce sarhoş..
ritim gayet hoş. fakat klavye sesini yanlış seçmişsin bence. (sözlerimi yanlış anlama sakın) senin iyi olmanı istediğim için söylüyorum. giriş grup yaylı deamınıda akustik gitar yada soft elektro bglama gelseydin daha güzel olurdu çalman güzel geliştirirsinde sorun o değil. asıl mesele çaldığın parçanın ruhunu hissedip ona göre enstruman seçmendir kardeşim. çalışmalarında başarılar dilerim