Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A 2000 im geliyor gw 8 e elveda )))) aslında bak geçen bir başlıkta çok isabetli olduğunu düşündüğüm bir yorum yapmıştım bir başlık altında.Gerçi konuya tekrar burada girmek istemiyrorum.Bu sitede bir sorun var. O da; müzisyen kavramı...Müzisyenlerin uğraşı ve ilgi alanları ile enstrümanlar arasındaki illiyet bağı konusunda yapılan yorumlar maalesef yanlış bir bilgi paylaşımı ve duygusallık ifadesi yaratıyor bu sitede.Müzisyen var, müzik prodiktörü var, müzik enstrümanı yaratıcısı ve yapılandırıcısı var...Aradaki farkları çoğu üyemiz ne yazıkki gözden kaçırıyor gibi bana göre.
Cevap: A 2000 im geliyor gw 8 e elveda ))))
aslında bak geçen bir başlıkta çok isabetli olduğunu düşündüğüm bir yorum yapmıştım bir başlık altında.Gerçi konuya tekrar burada girmek istemiyrorum.
Bu sitede bir sorun var. O da; müzisyen kavramı...Müzisyenlerin uğraşı ve ilgi alanları ile enstrümanlar arasındaki illiyet bağı konusunda yapılan yorumlar maalesef yanlış bir bilgi paylaşımı ve duygusallık ifadesi yaratıyor bu sitede.
Müzisyen var, müzik prodiktörü var, müzik enstrümanı yaratıcısı ve yapılandırıcısı var...Aradaki farkları çoğu üyemiz ne yazıkki gözden kaçırıyor gibi bana göre.