Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
aslında değer verdiğimiz kişiler için illa bir gün olması gerekmez. ama kendisine değer verildiğini önemsendiğini bilme hissi dahada güçlendirir insanı.. bu nedenle dünyanın bütün kadınlarına dünya kadınlar günü kutlu olsun.... hakettikleri değeri her zaman ve her ortamda yaşayabilmelerini temenni ederim....
yazacaklarımı aynen yazmışsın üstadım,sevgi her an her dakika olmalı yılın bir günü olması sadece rant.Kadınlar her zaman kahrımızı çeken analarımız, bacılarımız, eşlerimiz ,bi yerde okuduğum şu yazıyı çok beğendim
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü Allah, göz yaşlarını sayar; kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından değil! göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye, kolun biraz altından korunsun diye... Allah, kadını kalp hizasından yarattı ''sevilsin'' diye...
tüm kadınlar adına çok teşekkür ederim flyalone.hatırlayıp konuyu açtığın içinde sitenin centilmeni ilan ediyorum seni.sağol.